Dorukcum'la foto çekildin inşDizinin setine gittim akşama fotoları atacağım sizlere@kerem @sokak sanati @Forumdash @gözlemci @xBUGRAx
Dorukcum'la foto çekildin inşDizinin setine gittim akşama fotoları atacağım sizlere@kerem @sokak sanati @Forumdash @gözlemci @xBUGRAx
Enver dede yine yapıştırdı sosyal mesajı
@xBUGRAx tahminin ne? Bahar ve çocukların başına ne geldi sanıyor Sarp?
Niye Alp oldu ismi
Nisan'ın vitaminsizliği işe yaradı.
Anası para için Sarp'ın beynini yıkamıştır.
Nisan rol yapmıyor içinde var maalesef çekmiş ona.
Sarp'ın şive taklidi.Aşqım.
O kadar yoğunum ki bu aralar anlatamam
Çocuğun seti vardı habire annesi peşindeydi çok vaktim yoktu çekilemedim ama ceyda falan camdan el salladı bizeDorukcum'la foto çekildin inşForum yakışıklı görsün
Ne diyor bu dedim bi anO kadar yoğunum ki bu aralar anlatamamO yüzden müsait bir zamanda fotoları yükleyeceğim
Çocuğun seti vardı habire annesi peşindeydi çok vaktim yoktu çekilemedim ama ceyda falan camdan el salladı bize
Şimdi telefondan almamda sıkıntı iphonelarda tak al kabloyu olmuyorNe diyor bu dedim bi anHee sen foto yukleyecektin? Noldu harbiden? Bi tane fialn at
Tamam bekliyorumŞimdi telefondan almamda sıkıntı iphonelarda tak al kabloyu olmuyorAma yarın yada cuma günü yükleyeceğim işlerimden ötürü hiçbirşeye bakamıyorum ne yazık ki
Son 2durgun bölümle 12'lerde geziyoruz. Bu bölümle 15 alırız
İlerde bizi ne bekliyor merak ediyorum. Sarp nasıl gelecek, Şirin ne yapacak, Berşan ve Ceyda'ya nolacak falan. Anti @Çiğdem- 'ler de çatır çatır çatlayacakSon 2durgun bölümle 12'lerde geziyoruz. Bu bölümle 15 alırız
İzlese kendi de sevecek belki diziyiİlerde bizi ne bekliyor merak ediyorum. Sarp nasıl gelecek, Şirin ne yapacak, Berşan ve Ceyda'ya nolacak falan. Anti @Çiğdem- 'ler de çatır çatır çatlayacak
Edho, Diriliş ve Söz öğretecek anneliği ona.İzlese kendi de sevecek belki diziyiEvde kaldım diyip duruyor @Çiğdem-İzlese de analık nedir öğrense
İlerde bizi ne bekliyor merak ediyorum. Sarp nasıl gelecek, Şirin ne yapacak, Berşan ve Ceyda'ya nolacak falan. Anti @Çiğdem- 'ler de çatır çatır çatlayacak
Kenanım geliyor sizi düşürüp 2.sıraya Eşkiyayı alacakİzlese kendi de sevecek belki diziyiEvde kaldım diyip duruyor @Çiğdem-İzlese de analık nedir öğrense
Doğmamiş oğlana don biçmeKenanım geliyor sizi düşürüp 2.sıraya Eşkiyayı alacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?