Hımm benimde arada sırada siliniyor hep eksiliyorMesajlar silinebiliyor forumda. Mesela konular yada alt forumlardan biri siliniyor otamatikmen o konuya yapılan mesajlarda siliniyor ve senin mesajlarda gidiyor.
Hımm benimde arada sırada siliniyor hep eksiliyorMesajlar silinebiliyor forumda. Mesela konular yada alt forumlardan biri siliniyor otamatikmen o konuya yapılan mesajlarda siliniyor ve senin mesajlarda gidiyor.
Hımm benimde arada sırada siliniyor hep eksiliyorİnşallah bu rekoru kaan955 ten kimse almaz
Günün anlam ve önemini göze alırsak, bundan sonra 5k mesajlarını kutlamayı kaldırabilirsin.Tebrikler, beşinci kez büyük başarı.Boş zamanlarımda mesajlarından bazılarını sileyim de rekoru geliştirmeye devam et.
Aynen, mesaj sayısı artmayan bölümlerin sayısı çok fazla.Rica ederim. konuyu açarken çok sade açacaktım aslında ama baktım 4. kez diye bir konu önerisi ver bende bu konuya verdim veriştirdim.
Güzel oldu ama iyi oldu tanıdığım seni.
Bu arada o kadar mesaj yazmışsın hala 5 bin. Arada yine girip çıkıyon galiba.@kaan955
Eskiden sayımız çok azdı, futbunun 1. sezonunda vardım, tek Beşiktaşı seçen bendim, millet takım kapmaya çalışıyordu.Sorarız.Ben de Beşiktaşlı'yım birinci artı. 😎
Beddua'nın böyleesi.Hımm benimde arada sırada siliniyor hep eksiliyorİnşallah bu rekoru kaan955 ten kimse almaz
Ben gidince özenti olası gelmiş.O biraz zor bir ara @RüzgarGülü 'de 2-3 kez 10 binlere girmişti.
Bu soruya iyi laflar hazırlamıştım ama şuan etmek istemiyorum, günüm garip geçti laf yemek istemiyorum.Tebrikler @kaan955 5.kez girmen hakkında ne hissediyorsun
Şu anda pek fazla değiliz.Günün anlam ve önemini göze alırsak, bundan sonra 5k mesajlarını kutlamayı kaldırabilirsin.
Aynen, mesaj sayısı artmayan bölümlerin sayısı çok fazla.Hala 5 bin.Ve birde bu arada, yyi miymişim kötümüymüşüm.
Eskiden sayımız çok azdı, futbunun 1. sezonunda vardım, tek Beşiktaşı seçen bendim, millet takım kapmaya çalışıyordu.Ama şans tanımadım onlara. 😎
Beddua'nın böyleesi.
Ben gidince özenti olası gelmiş.
Bu soruya iyi laflar hazırlamıştım ama şuan etmek istemiyorum, günüm garip geçti laf yemek istemiyorum.
Beşiktaşlıları yaşatma ve dayanışma derneği açalım.Şu anda pek fazla değiliz.Az ama özüz. 😎
Çarşı derneğe karşı.Beşiktaşlıları yaşatma ve dayanışma derneği açalım.
Günün anlam ve önemini göze alırsak, bundan sonra 5k mesajlarını kutlamayı kaldırabilirsin.
Aynen, mesaj sayısı artmayan bölümlerin sayısı çok fazla.Hala 5 bin.Ve birde bu arada, yyi miymişim kötümüymüşüm.
Eskiden sayımız çok azdı, futbunun 1. sezonunda vardım, tek Beşiktaşı seçen bendim, millet takım kapmaya çalışıyordu.Ama şans tanımadım onlara. 😎
Günün anlam ve önemini göze alırsak, bundan sonra 5k mesajlarını kutlamayı kaldırabilirsin.
Beddua'nın böyleesi.
Ben gidince özenti olası gelmiş.
Bu soruya iyi laflar hazırlamıştım ama şuan etmek istemiyorum, günüm garip geçti laf yemek istemiyorum.
Dedim tanıdığım iyi oldu deyince, inceden geçirdi mi.Berbat demek isterdim ama süpersin.Ne diyeyim.
Rüzgargülü geçen gün durum güncellemesinde Rüzgargülü'nün fake'i olmuş diyordu bir de sende fake mişsin bak @RüzgarGülü .
Dedim tanıdığım iyi oldu deyince, inceden geçirdi mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?