kaan955 5.000'ler Kulübünde (5. Kez)

Mesajlar silinebiliyor forumda. Mesela konular yada alt forumlardan biri siliniyor otamatikmen o konuya yapılan mesajlarda siliniyor ve senin mesajlarda gidiyor.:D
Hımm benimde arada sırada siliniyor hep eksiliyor:(İnşallah bu rekoru kaan955 ten kimse almaz:D

Tebrikler, beşinci kez büyük başarı. :D Boş zamanlarımda mesajlarından bazılarını sileyim de rekoru geliştirmeye devam et. :D
Günün anlam ve önemini göze alırsak, bundan sonra 5k mesajlarını kutlamayı kaldırabilirsin. :D
Rica ederim. konuyu açarken çok sade açacaktım aslında ama baktım 4. kez diye bir konu önerisi ver bende bu konuya verdim veriştirdim.:F

Güzel oldu ama iyi oldu tanıdığım seni.:D

Bu arada o kadar mesaj yazmışsın hala 5 bin. Arada yine girip çıkıyon galiba.:F @kaan955
Aynen, mesaj sayısı artmayan bölümlerin sayısı çok fazla. :D Hala 5 bin. :D Ve birde bu arada, yyi miymişim kötümüymüşüm. :D
Sorarız.:D Ben de Beşiktaşlı'yım birinci artı. 😎
Eskiden sayımız çok azdı, futbunun 1. sezonunda vardım, tek Beşiktaşı seçen bendim, millet takım kapmaya çalışıyordu. :( Ama şans tanımadım onlara. 😎

Hımm benimde arada sırada siliniyor hep eksiliyor:(İnşallah bu rekoru kaan955 ten kimse almaz:D
Beddua'nın böyleesi. :D
O biraz zor bir ara @RüzgarGülü 'de 2-3 kez 10 binlere girmişti.:F
Ben gidince özenti olası gelmiş. :D

Tebrikler @kaan955 5.kez girmen hakkında ne hissediyorsun :)
Bu soruya iyi laflar hazırlamıştım ama şuan etmek istemiyorum, günüm garip geçti laf yemek istemiyorum. :D

Günün anlam ve önemini göze alırsak, bundan sonra 5k mesajlarını kutlamayı kaldırabilirsin. :D

Aynen, mesaj sayısı artmayan bölümlerin sayısı çok fazla. :D Hala 5 bin. :D Ve birde bu arada, yyi miymişim kötümüymüşüm. :D

Eskiden sayımız çok azdı, futbunun 1. sezonunda vardım, tek Beşiktaşı seçen bendim, millet takım kapmaya çalışıyordu. :( Ama şans tanımadım onlara. 😎

Bu soruya iyi laflar hazırlamıştım ama şuan etmek istemiyorum, günüm garip geçti laf yemek istemiyorum. :D
Şu anda pek fazla değiliz.:D Az ama özüz. 😎

Berbat demek isterdim ama süpersin.:D Ne diyeyim.

Rüzgargülü geçen gün durum güncellemesinde Rüzgargülü'nün fake'i olmuş diyordu bir de sende fake mişsin bak @RüzgarGülü .:F