O dizinin ilk bölümünü izlemiştim sadece, Halka dışında nerede nasıldı bilemeyeceğimEn iyisi Klavye Delikanlısında oynadiği sütlaç oğlan rölüdür
O dizinin ilk bölümünü izlemiştim sadece, Halka dışında nerede nasıldı bilemeyeceğimEn iyisi Klavye Delikanlısında oynadiği sütlaç oğlan rölüdür
Ağa ilk takılan sen oldun ve ihya bile edilmişin bilemiyorumNe müridi canım, kendisinden olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum.
Bende sana bayılıyordum defolNe müridi canım, kendisinden olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum.
Ben o kokuşmuşa yan bile bakmam al senin olsunAğa ilk takılan sen oldun ve ihya bile edilmişin bilemiyorum
Uzun zamandır türk komedisi izlememiştim. işler Güçler tadında çok iyi işti karakter filan ama show tv kaldırdıO dizinin ilk bölümünü izlemiştim sadece, Halka dışında nerede nasıldı bilemeyeceğim
Ben niye alıorum şimdi??? Senin muridini ben napımBen o kokuşmuşa yan bile bakmam al senin olsun
Senin eskilerine kadar düşmüş olsaydım yaşamıma son verirdim
Fena değildi ilk bölümü hatırladığım kadarıyla ama devam edecek kadar beğenmemiştimUzun zamandır türk komedisi izlememiştim. işler Güçler tadında çok iyi işti karakter filan ama show tv kaldırdı@mrt-06
Forumda ölüsün zaten ne adın belli ne sanınSenin eskilerine kadar düşmüş olsaydım yaşamıma son verirdimŞuan refah içindeyim
Komedi fazla çekilmediği içn ülkede reytingini önemsemedim. Hele sevdiğim karakter oluncaFena değildi ilk bölümü hatırladığım kadarıyla ama devam edecek kadar beğenmemiştimBir de başka bir şeyler de izliyordum o dönem. Malum dizi süreleri çok uzun, fazla dizi izlenmiyor
Devam etmememde reytingi de etkili olmuş olabilir. Ne de olsa kaldırılır bu reytingle, izlemeye gerek yok diye düşünmüştüm
Senin belli de noluyor? sana ne kattınForumda ölüsün zaten ne adın belli ne sanın
Makyajımı çıkarınca demek istedin galibaVideoda görünen sensin
Ay koşun @Forumdash ın kimliği meydana çıktı@MasacRE @Çiğdem @xemrexxx @Maskeli Fedai @Sherlock @vadikızı @denizz19 @ozgur2113 @dreamy @ozmoturk @DarkLegenD @xBUGRAx @Aserat
Benim attiğim yazıyı da görüp bunu söylemen
hahahah ne diorsun be ay bi tercüman lazım bunu anlamak içinSenin belli de noluyor? sana ne kattınyine sana serhatt diyor(um/lar) yine serhatt diyorum. Serhat dediğimi gördün mü yada dediler mi sankiHerkes serhatt diyor çift T ile
O ablam ifşaladık
Tercüman bulman için 126985232156985 kişiyi etiketlemen gerekhahahah ne diorsun be ay bi tercüman lazım bunu anlamak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?