Kaan Yıldırım - Ezgi Eyüboğlu Boşandı!

Kendisi Halka'nın Kaan Karabulut'udur. Laf eden karşısında @MEnes yoldaşımı bulur ona göre :A

images
@Çiğdem laf ediyor her zaman ki gibi hanzo diye :A Gelsin benim karabulutum olsun :bhr: @xemrexxx

Uzun zamandır türk komedisi izlememiştim. işler Güçler tadında çok iyi işti karakter filan ama show tv kaldırdı:T: @mrt-06
Fena değildi ilk bölümü hatırladığım kadarıyla ama devam edecek kadar beğenmemiştim :A Bir de başka bir şeyler de izliyordum o dönem. Malum dizi süreleri çok uzun, fazla dizi izlenmiyor :A

Devam etmememde reytingi de etkili olmuş olabilir. Ne de olsa kaldırılır bu reytingle, izlemeye gerek yok diye düşünmüştüm :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Fena değildi ilk bölümü hatırladığım kadarıyla ama devam edecek kadar beğenmemiştim :A Bir de başka bir şeyler de izliyordum o dönem. Malum dizi süreleri çok uzun, fazla dizi izlenmiyor :A

Devam etmememde reytingi de etkili olmuş olabilir. Ne de olsa kaldırılır bu reytingle, izlemeye gerek yok diye düşünmüştüm :A
Komedi fazla çekilmediği içn ülkede reytingini önemsemedim. Hele sevdiğim karakter olunca:X Bunun karakterini çok sevmedim ama Ulan İstanbul dizisi yuzunden sinir oldum:F Törpüledi en azından :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE