'Kağıt Ev'in İlk Tanıtımı Ne Zaman Yayınlanacak? | Star TV

Bu dizi bu saatten sonra hangi günde başlasa tutmaz. Risk alıp yaz dizisi olarak deneseler romantik komedilerin arasında farklılık yaratabilir oysa.

Kanalın salı ve çarşambadan başka günü yok, ama bu iki günde de tutma şansı yok. Yeni sezonda çekilmesi gereken bir proje olduğunu düşünüyorum.

Reactions: Carpe Diem
Salı gününe koyar gibi.

Koyabilir bakalım

------

@Emre Ozansoy bir olmuş dizime laf atarsınız hee püüü sizee

Perşembeye gelirse gram şaşırmam. Malum Star, Akrep'i yerinden etmeyi çok seviyor.
İnşallah gelmez
. Evet

Net olurdu Akrep.
Tabiki de başka neden olucak iyi oldu ama beter olsun. Net alırdı o harika bölümlerle. Evet ya eriyor
. Ben de çok sevindim tutmamasına daha da beter olur inşallah

Kanalın salı ve çarşambadan başka günü yok, ama bu iki günde de tutma şansı yok. Yeni sezonda çekilmesi gereken bir proje olduğunu düşünüyorum.
Bence Salı tutar Hekimoğlu ve Baraj final olunca. Ama dediğine katılıyorum yeni sezon başlamalıydı

Reactions: slhttnmtl
Bence Salı tutar Hekimoğlu ve Baraj final olunca. Ama dediğine katılıyorum yeni sezon başlamalıydı
Hekimoğlu ve Baraj final yapmadı, daha devam ediyor. Ha iki dizi final yaptıktan sonrada devam ederse yükselir reytingleri. Ama gelecek sezona kalırsa da iddialı işler gelir.

Umarım final yaptığı o güzel günü de göreceğiz çok yakında.

Reactions: slhttnmtl
Abi Mart ayının sonu geldi nedir bu devam eden sezona dizi getirme hevesiniz? Devam eden diziler artık hikayelerini toplama evresine gelmiş ve kemik kitleleri oturmuşken nasıl oranlar almayı planlıyorsunuz? Tek boş gün Perşembe'ydi ve şimdi orası da doldu. Çıkacağı her günde de zorluk yaşayacak.

Ya yaz sezonuna bırak ya da yeni sezonun ilk günü direkt başlat diziyi. Zaten olağanüstü günlerden geçiyoruz birde bunun için tedbirleri bir yana bırakıp acele bir şekilde dizi yetiştirmeye çalışıyorsunuz. Oyuncular ve teknik ekip buna nasıl izin veriyor şaşırıyorum.

Reactions: Emre Ozansoy
Kayıp dizisi havası sezdim inşallah öyledir.

Nisanda başlayacak mayısta dizilerin çoğu bitecek Arıza final yapacak izlenir bence iyi bir zamanda yayına giriyo