Salı gününe koyar gibi.
Aynen, (benim düşüncem) sırf adamın öbür dizisi cuma tuttu diye bunu da cumaya aldılar ki sonucunu da kendi gördüler. Akrep bu efsane bölümlerle ABC'de 5 bile alabilme ihtimali varken günden güne eriyerek 1'e doğru koşuyor. Ama o rezil dizinin tutmamasına çok sevindim. Umarım yeni sezonu göremez.
Her şey bizim dizimiz için abla.
İnşallah gelmez . EvetPerşembeye gelirse gram şaşırmam. Malum Star, Akrep'i yerinden etmeyi çok seviyor.
Net olurdu Akrep.Sezon sonuna kadar devam eder gibi dizileri böyle, hiç bir yapıma dokunmadan. Ayrıca devam ettirmeli Akrep'i, çünkü kendi harcadı. Eğer cuma gününde kalsaydı dizi şuan en çok izlenen ikinci dizi olurdu en az bir grupta.
Tabiki de başka neden olucak iyi oldu ama beter olsun. Net alırdı o harika bölümlerle. Evet ya eriyor . Ben de çok sevindim tutmamasına daha da beter olur inşallahAynen, (benim düşüncem) sırf adamın öbür dizisi cuma tuttu diye bunu da cumaya aldılar ki sonucunu da kendi gördüler. Akrep bu efsane bölümlerle ABC'de 5 bile alabilme ihtimali varken günden güne eriyerek 1'e doğru koşuyor. Ama o rezil dizinin tutmamasına çok sevindim. Umarım yeni sezonu göremez.
Bence Salı tutar Hekimoğlu ve Baraj final olunca. Ama dediğine katılıyorum yeni sezon başlamalıydıKanalın salı ve çarşambadan başka günü yok, ama bu iki günde de tutma şansı yok. Yeni sezonda çekilmesi gereken bir proje olduğunu düşünüyorum.
Hekimoğlu ve Baraj final yapmadı, daha devam ediyor. Ha iki dizi final yaptıktan sonrada devam ederse yükselir reytingleri. Ama gelecek sezona kalırsa da iddialı işler gelir.Bence Salı tutar Hekimoğlu ve Baraj final olunca. Ama dediğine katılıyorum yeni sezon başlamalıydı
Umarım final yaptığı o güzel günü de göreceğiz çok yakında.İnşallah gelmez . Evet
Net olurdu Akrep.
Tabiki de başka neden olucak iyi oldu ama beter olsun. Net alırdı o harika bölümlerle. Evet ya eriyor . Ben de çok sevindim tutmamasına daha da beter olur inşallah
Bence Salı tutar Hekimoğlu ve Baraj final olunca. Ama dediğine katılıyorum yeni sezon başlamalıydı
İnşallah ağızın bal yesinUmarım final yaptığı o güzel günü de göreceğiz çok yakında.
Yapınca dedim ben zaten. Yani. Evet o olasılık varHekimoğlu ve Baraj final yapmadı, daha devam ediyor. Ha iki dizi final yaptıktan sonrada devam ederse yükselir reytingleri. Ama gelecek sezona kalırsa da iddialı işler gelir.
Seninki de. Şu konu hakkında konuşmaya bayılıyorum.İnşallah ağızın bal yesin
Ben de bayılıyorumSeninki de. Şu konu hakkında konuşmaya bayılıyorum.
Abi Mart ayının sonu geldi nedir bu devam eden sezona dizi getirme hevesiniz? Devam eden diziler artık hikayelerini toplama evresine gelmiş ve kemik kitleleri oturmuşken nasıl oranlar almayı planlıyorsunuz? Tek boş gün Perşembe'ydi ve şimdi orası da doldu. Çıkacağı her günde de zorluk yaşayacak.
Ya yaz sezonuna bırak ya da yeni sezonun ilk günü direkt başlat diziyi. Zaten olağanüstü günlerden geçiyoruz birde bunun için tedbirleri bir yana bırakıp acele bir şekilde dizi yetiştirmeye çalışıyorsunuz. Oyuncular ve teknik ekip buna nasıl izin veriyor şaşırıyorum.
Abla bu dizi yazın yayınlanmayacak ise 13 bölüm bile sürmeyecek. Bu kadar acele gereksiz.Nisanda başlayacak mayısta dizilerin çoğu bitecek Arıza final yapacak izlenir bence iyi bir zamanda yayına giriyo
Abla bu dizi yazın yayınlanmayacak ise 13 bölüm bile sürmeyecek. Bu kadar acele gereksiz.