Sorsana arkalarından atlı mı kovalıyormuş.Normalde 10 bölüm garanti deniyormuş ama 8de bitirme kararı almışlar.
Sorsana arkalarından atlı mı kovalıyormuş.Normalde 10 bölüm garanti deniyormuş ama 8de bitirme kararı almışlar.
Orasını bilemem kaynağım ne diyorsa doğrudur ben de yanlış buldum kararı.Sorsana arkalarından atlı mı kovalıyormuş.![]()
Çekimler tamamlandı dün.Yeni paylaşılan fragmanda yeni bölüm yazıyor, final yazmıyor????
Bana gelen bilgi 8.bölümde olacak. Yani yeni bölüm adı altında final olması kuvvetle muhtemelFragmanda final yazmadı?Acaba 10. bölümde mi olacak? @denizz19
O kadar da değil ya 9'a falan almışlardır.Bana gelen bilgi 8.bölümde olacak. Yani yeni bölüm adı altında final olması kuvvetle muhtemel![]()
Star daha düşük reytingle kaç hafta başka dizileri devam ettirdi bu diziyi 3 reytingle yayından kaldırmaz.Bakalım![]()
Ya şuna bak, o kadar fragmanları yeni bölüm diye vermek nedendi ki, izleyiciye saygısızlıktan başka bir şey değil...Ekli dosyayı görüntüle 103504
KANAL SİTESİNDE FİNAL DİYE DEĞİŞTİRMİŞLER.
@Aserat @denizz19 @Emre Ozansoy
@denizz19 haklı çıktı.Ekli dosyayı görüntüle 103504
KANAL SİTESİNDE FİNAL DİYE DEĞİŞTİRMİŞLER.
@Aserat @denizz19 @Emre Ozansoy
Anlayın artık benden yalan haber çıkmaz@denizz19 haklı çıktı.Son ana kadar yeni bölüm diye verip sonradan final yazmak büyük ayıp.
Ne ara basladi ne ara bitiyo