'Kağıt Ev' Final Yapıyor! | Star TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,710
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Eyg_JIqXIAUKldg

'Kağıt Ev' final yapıyor!

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez'in oturduğu, başrollerini; Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Can Nergis ve Nihal Koldaş'ın paylaştığı dizi ekran macerasını sonlandırıyor.

Geçtiğimiz hafta 7. bölümü yayınlanan dizinin, pazartesi günü yayınlanacak olan 8. bölümüyle final yapacağı öğrenildi.

'Kağıt Ev', final bölümüyle pazartesi 20.00'de Star TV'de!

Kaynak: @denizz19

• Beğendim
  • İlginç
Reactions: denizz19 and STAR
Final yapacağı belliydi de bu ne acele... Neyse hayırlısı olsun. Akrep de haftaya final olsa tam olacak.

Yuh artık, işin ucunda o kadar emek, dizi kanalın en çok izlenen dizisi de değil artık programları da izlenmediği için en çok izlenen yapımı konumuna geldi. Sonra 1 hafta bile şans vermeden 8. bölümde final yap. Dizi çok farklı bir işti ve sezon ortasında başladığı için başına bunlar geldi. Star'ın yüzü, yazıklar olsun rezil kanala.

Aylardır 0 reyting alan diziyi devam ettiren kanal, onun yaklaşık 3 katı reyting alan dizisini erken final yaptırıyor. İlginç. :X

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Yok artık iyi kötü 3 reyting alan işi alelacele bitirmek da ne demek oluyor. 😱 Üstelik Menajerimi Ara ve Akrep'in daha düşük reytinglerle kaç zamandır devam ettiği kanaldan bahsediyoruz. İşin perde arkasında birtakım sorunlar yaşandığını düşünüyorum yoksa final yapsa bile en azından 2-3 hafta daha verilebilirdi. Gerçi bunlardan bağımsız olarak tutmayacağı belli bir işti umarım Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu'nu daha iyi projelerde görürüz.

• Beğendim
Reactions: cookies and 12.Adam
Bekliyordum zaten. Keşke böyle dizileri de dijitale satsalar. Yazık oluyor.

Bu hafta yükselmişken, rakipleri de bir bir gidiyorken yanlış karar, yazık oldu.

Bu arada Kazara Aşk tarih konusunda geç kaldı, perşembe olsa Akrep'in daha 2 haftası var. Bence diziyi tecrübeli olduklarından risk almayıp direkt gününde bitirip Kazara Aşk'ı pazartesiye getirecekler. Ne de olsa gün de iddiasız.

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Star'da reytingler fazla önemli değil bunu yerine keşke kanalla garanti bölüm anlaşması yapsaydılar veya daha fazla ürün yerleştirme alsaydılar.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Aynı sezonda iki dizisi erken final yaptı, Erdal bey bence sadece dijital projeleri kabul etsin böyle gitmiyor

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy