Star Kağıt Ev - Dizi Yorumları

Ben ama yakın bir zamanda izleyemem ki diye düşünüyorum ama neden olmasın ki. :A Star bunu da yakın zamanda bitirmez hele haftaya hiç. :A Hatta ben kanalın en çok izlenen dizisi olduğu için sezon finali bile yapacağını düşünüyorum. :A
Aslında kanalın durumu (gündüz kuşağı, PT yapımları hiç bir şekilde izlenmiyor ve yapımların tanıtımı yeterli yapılmıyor) göz önünde bulundurursak devam etmesi gerekir. Ama ben en geç haziran ikinci haftası final yapacağını düşünüyorum. Fazla devam ettiremezler.

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Aslında kanalın durumu (gündüz kuşağı, PT yapımları hiç bir şekilde izlenmiyor ve yapımların tanıtımı yeterli yapılmıyor) göz önünde bulundurursak devam etmesi gerekir. Ama ben en geç haziran ikinci haftası final yapacağını düşünüyorum. Fazla devam ettiremezler.
Aslında bu olaylar dediğin gibi olacağından da hızlı hızlı ortaya çıkmış olabilir. Eğer zamanı doğru düzgün kullanabilirlerse 9-10 bölümlük, bozmamış bir iş olarak akılda kalma ihtimali de yüksek.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Onun reytingleriyle bunun kıyaslanabileceğini bile düşünmüyorum. Star şu anda ondan düşük alan Akrep'i bile devam ettiriyor ki 26. bölüme de geleceğini düşünüyorum artık.
26 bölüm devam ettirip kanalı zarara sokmaz akrep dizisinde büyük hata yaptı tamam eyvallah izleniyor ama reytingleri berbat

Masumiyet'ten final haberi gelince 4 günlük de boşluğum olunca Son Yaz'a mı buna mı başlasam derken bunda karar kıldım ve 2. bölümü izledim. :A

İnci'nin ölümüne babası ve Çetin için değil de Gülsüm için üzüldüm. Hele yazık resim çektirdikleri bir sahne vardı orada çok kötü oldum, kadıncağız harıl harıl kızını arıyor ama yok. Bir de üstüne yok elalem ne der diye kadının kafasını yemeler, en sonda da adam evden kovdu.

Cemre gerçekten hem çok garip hem de duygusuz, ortada işlediği bir cinayet var ama kendi üstüne zorla mutlu oluyor. Yalnız İnci ve Mert'in sevgili oldukları da ortaya çıktı artık bunu atsınlar içeri, bir daha da gün yüzü göremesin.

Azra, Cihan'dan beklediğini alamayınca k.durdu. Daha çok öyle olur umarım. :A Aylin de ilk bölüm fragmanında dediği gibi öldürsün o Cihan denen adamı da dünya arınsın azıcık. :A

• Beğendim
Reactions: Angelica
Her şeyi Cemre'nin yaptığı ortaya çıktı mı, bu arada pazartesi toksik karakter izleme günü ilan edeceğim. :A

Bugün ki bölümü yarına attım malum yarın izleyeceğim dizim yok artık 😁😁😁

Forum İstatistikleri

Konular
176,555
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy