Melunluk yapma10-15 dakika takip edebildim gayet güzeldi. Ulan İstanbul ise çok sıkıcıydı umarım reytinge yansır![]()
Dizinizin konusu saçma , senaryo saçma kıskanmayın [HASHTAG]#yarencarlos[/HASHTAG] umu
Melunluk yapma10-15 dakika takip edebildim gayet güzeldi. Ulan İstanbul ise çok sıkıcıydı umarım reytinge yansır![]()
Ben ona o kadar dedim etiketleme kimseyi diye...Üzüldüm yaaa...Ne kadar banlı kalacakmış biliyor musun?Forum huzurunu kaçırıyormuş.
1 Ekime kadar.Ben ona o kadar dedim etiketleme kimseyi diye...Üzüldüm yaaa...Ne kadar banlı kalacakmış biliyor musun?
1 Ekime kadar.
ne ekim mi ben 5 gün var sanıyordum 1 ay 5 günmüş😱1 Ekime kadar.
Evet ekim.İyi bare
Temelli olmasın da
Bu arada Kaçak Gelinleri izliyor musun?
ne ekim mi ben 5 gün var sanıyordum 1 ay 5 günmüş😱
Gerçi ben eylülde gidiyorum yani farketmiyor ama keşke banlanmasaydı...Vedalaşamayacağız.Evet ekim.![]()
Evet kötü oldu.Gerçi ben eylülde gidiyorum yani farketmiyor ama keşke banlanmasaydı...Vedalaşamayacağız.
Dizisi de güzeldi.Bence o konusunu habire uplattığı için banlandı.Habire konuya birilerini ekliyordu ben onunla bugün konuştum mrt uyardı az önce etiketleöme diye ama dinlemediEvet kötü oldu.![]()
Aynen beni de 50 kere falan etkiledi ama banlanması kötü oldu.Dizisi de güzeldi.Bence o konusunu habire uplattığı için banlandı.Habire konuya birilerini ekliyordu ben onunla bugün konuştum mrt uyardı az önce etiketleöme diye ama dinlemediBeni konusuna 50 kere etiketledi sadece çiğdemin zooraki evliliği 1.bölüme
Neyse dizilerini yazar en azından
Ve Şebnem Gürsoyun sevdiği şarkı(İzmirin Kızları)
Sayılı günü var ama çabuk geçerAynen beni de 50 kere falan etkiledi ama banlanması kötü oldu.![]()
Gerçi şimdi kim mesajlarımıızı beğenecekAynen beni de 50 kere falan etkiledi ama banlanması kötü oldu.![]()
Evet benimkileride beğeniyordu.Sayılı günü var ama çabuk geçerHem aklı başına gelir şoparın
Gerçi şimdi kim mesajlarımıızı beğenecek![]()