TV8 Kaçak Gelinler - Dizi Yorumları

Ulan İstanbul'a da Kaçak Gelinler'e de baktım ikisi de izlenebilir diziler ama KG bir adım önde bence. :) :)

Umarım 5+ reyting alır gayet eğlenceliydi hiç sıkılmaıdm zaman zaman güldüm son kısımlara üzüldüm televizyona çıktıklarında dram oldu biraz ama gayet güzeldi dizi

NTC medya komedileri ilk başlarda güzel yapar da sonra devamını getiremez be evlat.

Ben çok beğendim, zaten yazlık dizileri genelde Star TV'den izlerim geçen yaz sezonu da çok güzel diziler yaptılar. Hayatımın Rolü, İbret-i Ailem gibi. Bu yaz sezonu da Kaçak Gelinler favorim olur belki Güzel Köylü de.. :)
Güzel Hd diziler çıkıyor Star TV den
Güzel Köylü belki +4 ve üstü alabilir

Ulan İstanbul izleyicisi olarak daha yeni Kaçak Gelinler`in tekarırını izledim hakkını vermek lazım dizi çok iyiymiş 🙂 başka gün olsaydı diziye kesin devam ederdim ama Ulan İstanbul ile çakışıyor belki netten takip ederim. Selin Şekerci çok taş çok güzel en iyi karakter olmuş. :)

Dizinin tekrarı vardı gece denk geldi izledim fena değil dizi tam yazlık dizi zaten Selin Şekerci cidden başka bi hava katmış diziye, bakalım diğer bölümler nasıl olacak. :)

Gece ilk bölümün tamamını izledim. Gerçekten çok güzel bir dizi olmuş. Özellikle Selin Şekerci çok iyiydi. Ayrıca şu Memo'nun hareketleri falan güzeldi. Başarılı bir dizi olmuş. Bu arada ben müzikleri çok beğendim. her sahnede farklı bir müzik vardı neredeyse ama çok başarılıydı. Diziyi izlerim bundan sonra. :)

Bugün Ulan Istanbul'u izliyorum Kaçak Gelinler'i netten bu hafta izleyeceğim. :)

Harika bir bolumdu. İlgiyle izledim.Selin her zaman ki gibi harikaydi.Star gercekten yaz icin iyi isler cikartiyor.Umarım yeni sezonda da iyi gider ki bundan süphem yok:)