Kaçak Dizisinin Günü Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir dizinin tutması için zirvede olması gerekmiyor. Daha ilk bölüm yayınlanmadı önce bir alacağı reytingleri görelim ona göre tutp tutmayacağını dair yorumlar yaparız. Neye dayanarak tutmaz diyorsunz?
Neden oyucular - seneryo - yapım şirketi - yayınlandığı gün - yönetmen ???

senaryo-oyunxular-yapım şirketi-günü ????
Kesinlikle . İlla bi dizinin tutup tumucağını TAHMİN etmek için ilk bölümünü bekliyoruz ki ilginç gerçekten :)

pazar günü ne var ki bi acun var kaçak uçar memati şov yapacak :D
pazarda iyi reyting alırda cuma olsa daha iyi olmazmıydı?

pazar günü beşiktaş-galatasaray maçı var erkek izleyici diziye nasıl baksın-bu adem gürses ne yapmaya çalışıyor!bu adamın devri TRT zamanında doldu,ahmet çalık bu adamdan ne bekliyor

kanal d ceo irfan şahin
Doğuş Yayın Genel Müdürü Cem Aydın
atv genel müdürü adem gürses
aralarında kıyaslamayı siz yapın,irfan şahin ve cem aydın adem gürsese göre genç be birçok dalda başarılı olmuş kişiler

Son düzenleme:
Pazar olmasına şaşırdım hafta içi bekliyordum bakalım nası gidecek ilk bölümüne bakmaya çalışacağım.

Huzur Sokağı pazar günü olabilirdi. İlk önce Kaçak sonrasında ise Tatar Ramazan iyi iş görürdü. :)

tüh ya günü kötü olmuş haftaiçi daha iyi olurdu ama diziyi izleyeceğim

Çarşamba olmasını bekliyordum açıkçası zaten Muhteşem Yüzyıl eskisi gibi değil yüksek reytingler alabilirdi hafta sonu genelde maçlara bakıyoz internetten takip ederim artık. :D

Kurtlar vadisinden aldığı ünle başta izlenir , bakılır ama devamını tahmin edemiyorum.

küçük gelin'in bu performansı varken, fox'un dizileri, yetenek sizsiniz varken maalesef bu dizinin şansı yok... pazar zaten atv için lanetli gün sanki...

fragman da çok kötü zaten... kayıp'ın 50 sınıf altı bir taklidi gibi...
atv ne zaman bir diziye özen gösterdi ki zaten(karadayı hariç)...

memati etkisiyle bir kaç hafta izlenebilir... ama sonra işi zor...

cumartesi olsaymış daha iyi olabilirmiş bu arada cumartesi atv de ne var bence pazar günü fazla reyting alamaz bide güneşi gördüm o güne gelirse acun da var işi cok zorlaşır