Kaçak Dizisinin Günü Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Atv nin yeni sezon için hazırladığı başrolünde Kurtlar Vadisi'nin mematisi Gürkan Uygun'un yer aldığı İddaalı dizisi Kaçak'ın yayın tarihi belli oldu.

Dizi ilk bölümüyle 22 eylül pazar akşamı saat 20.00 de başlıyor.

aimg.haberler.com_videoresimleri_489_gurkan_uygun_un_memati_yeni_dizisi_kacak_eylul_4948572_b.jpg

Ekli dosyalar

• aimg.haberler.com_videoresimleri_489_gurkan_uygun_un_memati_yeni_dizisi_kacak_eylul_4948572_b.jpg
    aimg.haberler.com_videoresimleri_489_gurkan_uygun_un_memati_yeni_dizisi_kacak_eylul_4948572_b.jpg
    59.8 KB · Hit: 586
atv pek güvenmiyor galiba haftasonuna genelde iddiasız diziler konur :)

neyse başarılar umarım beni yanıltır da başarılı reytingler alır

Beklediğim bir güne koymuşlar. Çarşamba ya da Pazar diyordum. İyi gider bence Pazar günü. Bakarım haftaya. :)

pazar günü ne var ki bi acun var kaçak uçar memati şov yapacak :D

Şaşırtıcı oldu haftaiçi yayınlanacağını tahmin ediyordum. Pazar maç günü. Bence yanlış yapmışlar. Bu dizi için en iyi gün Cuma olurdu. Perşembe KVP'de de bol bol reklamı olurdu. :)

Off be Sana bir sır vereceğim çok kötü etkilencek.:)
Ama tutmayacak gibi bir his var bu dizide.:)İnşallah doğru hissediyorumdur.:)

Bu dizi tutar ve zirve şansı çok yüksek. Buraya da yazıyorum :)

Tüh. Kötü oldu bu. İzleyemicem. :T
niye aga :D

haftasonu olması çok kötü olmuş onu söylim cuma günü neden olmadı anlamadım huzur sokağıyla mı devam edecekler snaki 2 haftaya kaldırılır hs
adminin dediği gibi cuma olsaydı her reklam arası hs yerine kaçak ın fragmanlarını izlerdik bu da büyük bi reklam vadinin hs ye bi katkısı olmaz ama kaçak baya reyting alabilirdi

niye aga :D

haftasonu olması çok kötü olmuş onu söylim cuma günü neden olmadı anlamadım huzur sokağıyla mı devam edecekler snaki 2 haftaya kaldırılır hs
adminin dediği gibi cuma olsaydı her reklam arası hs yerine kaçak ın fragmanlarını izlerdik bu da büyük bi reklam vadinin hs ye bi katkısı olmaz ama kaçak baya reyting alabilirdi
O gün izlediğim dizi var. :(

ohoo o dizileri kaçak a mı değiştiriyon neyse zevkler tartışılmaz ben kaçak ı kaçırmam :D
Yalnız aga haftaya Beşiktaş- Galatasaray derbisi var büyük ihtimal. Kaçak'a bakamam o zaman. Pazar günü erkeklerin çoğu maç izler zaten. Umarım reytingleri kötü etkilenmez.

Kaçak pazar günü iyi reytingler alacaktır. Ancak öyle aman aman reytingler beklemiyorum ben bu diziden.

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919