ATV Kaçak - Dizi Yorumları

ayy burakın erkekliği yokki nasıl bir kızla yatabiliyor

ilk sezonda sırf bu yüzden bir kızı öldürmüştü yanı erkekliği yok burakın
Ne diyin be burak kim şeyi yok ne demek diziyi izlicektim artik hiç izlemem

fena değildi ama final yapması çok doğru bi karar senaryo vasat

Hepsini ozleyecem sonunu annemlerin yaninda seyretmesem aglayacaktim Vadiden sonra en sevdiğim diziydi biraz daha oynasa Adanaliyi gececekti ama 45 bölüm sürse bile Adanaliyla denk şu an için

Diziyi kendi gununde izleyemedim.Malum gec yayinlandi sabah kalkmaz zor gec uyuyunca) Dun izledim ve cok begendim acikcasi.Ben kesin biri olecek dusunuyordum ya Ertan ya Serhatlardan biri ama mutlu bitti.Illa finalda birinin olmesine gerek yok.Bolumde baya iyiydi herkes kendi yarini buldu) Burakda adam oldu Serhatin dedigi gibi)
sonda biraz ornek verici repliklerde duyduk Ertanin uyusturucu ve genclerle ilgili sozler
Ertan keske daha once bir kadina asik olsaydi o zaman eminim degiserdi.Tulaya olan aski onu degistirdi
Neyse bir dizi daha bitti.Havada kalan konular kalmadi.Bir tek Umu Serhatin onun babasi oldugunu ogrendi ,ogrenmedi onu gormedik.Emegi gecenlere tesekkurler.Tum oyuncular rollerinin hakkini verdiler

Şahingozu de goreydik iyiydi

1.bölümünden tekrar seyretmeye başladım
atv okadar saçma sapan dizileri tekrar verip duruyor sürekli özellikle adanalı ve alemin kralını ayoll kaçağı verin işte tekrarları çok iyi izlenirdi bence her dizisinin tekrarını verdiler
kara para aşk akradayıda dahil ama sadece kaçağı vermediler 🙂🙂🙂

1 bölüm ve 1 sezon çok güzeldi.2 sezondanda şikayetim olmadı aslında ama 1 sezon başkaydı
ertan serhat topçuoğlu çok güzel sahneleri vardır..Netten izlemeyi sevmem ama tv'de tekrarı verilse tabii izlerim

Derin Devlet ❌
Gizli Küresel Güçler ❌
Racon kesme ayağına boğaz kesip kanı masaya akıtmak ❌
Başrol oyuncularının dublaj ile oynaması ❌ (yazarken utandım huhahaha)

8. bölüm dahil

2. kere başladık ama tam başladık. Öncekinde 2. sezonda başlamıştım ki o da malum olaydı, izleyenler bilir. Bu zamana kadar izlememiş olmam hatrı sayılır derecede bir kayıp olmuş benim adıma. Mizah, aksiyon, dram alayı var. Üstüne Berk Hakman'ın sosyopat + psikopat + espritüel role büründüğü sayılı dizilerden biri. Oyunculukları söylemeye gerek yok, ustaları alıp koymuşlar, vermişler ellerine senaryoları çatır çatır oynuyorlar.

Son düzenleme: