ATV Kaçak - Dizi Yorumları

Kaçak 39. Bölüm Fragmanı

Kaçak 39. Bölüm Özeti
Kaçak, 7 Ekim'de atv'de!

Kaçak 39. Bölüm Fragmanı

Kaçak 39. Bölüm Özeti
yine çok iyi bir bölüm geliyor

haluk bilginer diziye inanılmaz bir hava kattı bence reytingler hernekadar düşükte olsa ben kaçağın her bölümünden çok büyük bir zevk alıyorum hiç sıkıldığım bir bölümü olmadı

Dizi başladığından beri, bir bonzaidir gidiyor. Çok fazla farklı konuya yönelmediler ama yine de işleyiş bakımından iyi. Serhat'ın kurduğu cümleler çok iyi oluyor. Bu bölümde de o cümleleriyle konuşacak.

Fragman süper İnşallah reytinglerimizi yükseltiriz

Aga reytingler kötü ne düşünüyon

Fragman süper İnşallah reytinglerimizi yükseltiriz

Aga reytingler kötü ne düşünüyon
Kaçak, inişli çıkışlı performans sergilemeye devam ediyor. Mesena 37. Bölüm reytingleri çıkış yapan reytingleri gösteriyordu. O bölüm gerçekten iyiydi. O tarz bölümler olsun, çok güçlü rakiplerle karşılaşmasın, yine yükselişe geçer. Geçen sezon 8 reytinge kadar ulaştığı olmuştu. Bu sezonda o kadar olmasa da, iyi reytingler alır. Hareketlilik konusunda etkili olması lazım. Farklı farklı konular işlemeleri lazım. Reytingler yükselir, sıkıntı olmaz.

Kaçak 39. Bölüm 2. Fragman

Kaçak, 7 Ekim'de atv'de!

kaçak eğer bu bölümüyle bile izleyici çekemiyorsa bence dükkanı kapatsınlar

haluk bilginerin gürkan uygundan daha çok sahneleri var 🙂🙂🙂
dizi içinde dizi izliyoruz gibi sanki serhatın dizisi başka faysalın dizisi başka gibi birşey ve ikiside kendi dizilerinde başrolleri oynuyorlar 🙂🙂
tülay konusunu uzatmasın senaristler eğer blyle her hafta faysal barışmak isteyip tülayda kabul etmezse izleyicileri sıkar bu durum bunu uzatmasınlar yeter bence 🙄🙄
ayy buraka bitiyorum vlla kadının ağzını banlıcak ama bantı bile koparamıyor sonra silahı düşürüyor falan korkuyorda hahahah o halleri çok komik hiçbirşeyi beceremiyor

Guzel bolumdu aslinda.Tulay babasiyla olan bir sahnede duygulandim.Haluk Bilginer muthis oyuncu.Ezelden sonra hic bir dizisini izlemedim Kacaka gectigini duydugumda izledigim dizide onu gorecegim diye sevindim ..Yagmur Tanrisevsinde gayet iyi bu dizide

Ben bu dizinin hem aksiyon,hem komik sahneleri (Dadaylinin replikler) oldugu icin begeniyorum.Askta olsa guzel olur)

Kaçak 40. Bölüm Fragmanı

Kaçak, 14 Ekim'de atv'de!

Güzel bir bölüm olacak gibi. Ertanların Faysalla çalışması güzel Faysalın kızı ile Ertan arasında yeni bir aşk mı başlıyor acaba ?

Kaçak sonunda yeni bölüm başladı! Bakalım bugün neler olacak.