ATV Kaçak - Dizi Yorumları

oooo ustura faysal kel sait mükemmel

Ertan'ın "ben hep merak etmişimdir"li başlayan cümlesini özlemişim. Ses tonu değişimi, o cümle ve bitiriş. Uzun bir aranın ardından geri dönüş.

Bolum yine hareketliydi ,begendim
Haluk Bilginer,Cetin Tekindor,Fikret Kuskan iyiki boyle oyunculara sahipiz
pazartesi-Karadayi,sali-Kacak diger gunler dizileri zap yaparak izliyorum

hahaha ayy ertanın köpek kabından köpek maması yediği sahneye öldüm vlla

sayitle faysalın arkadaş olmasına çok sevindim düşman olsalar birisi diziden çıkıcaktı çünkü aa bu arada dizideki herkes jenerikte var sadece sayit yok neden acaba ilks ezondan beridir olan bir adamı neden jeneriğe koymuyorlar

Sonu da o merakten olacak
Serhat'tan intikam almaya çalışacak daha, belki de ona karşı diyecek bunu. Serhat, Ertan'ı görünce hortlak görmüş gibi olacak. Aslında önceden görebilirdi ama sonradan görecek artık. Ertan'ın ölümü, yine Serhat'ın elinden olacak. Sözde ölümdü, şimdi özde olacak.

Yarın reytingler ne olur aga sence ?

7-8 lere çıkar mıyız sence bu sezon ?
Geçen sezon çıktıysak, bu sezon hayli hayline çıkarız. Sonuçta kadro sağlam, hatta sağlam kadroya Haluk Bilginer gibi usta oyuncu eklendi. Her geçen bölüm hareketlilik artıyor. Reytingler giderek yükselebilir. Eskisi gibi yüksek reytinglere ulaşabilir, hatta belki daha iyi reytinglere ulaşılabilir. Zaman gösterecek artık bunu. Reyting anlamında şu anda her yapım tam anlamıyla yükselemedi. Çift haneli rakamlara çok nadir yapımlar ulaşabildi. O yönden 7-8 reytinglere ulaşmayı zaman gösterecek.

Yayından kalkacak diye korkuyorum İnşallah bu korku kalkar

Yayından kalkacak diye korkuyorum İnşallah bu korku kalkar
Son alınan reyting, "kalmaz, merak etme" diye konuştu adeta. Korkma, kalkmaz. Sonuçta iyi bir kitle edindi ve emin adımlarla ilerliyor dizi.

(Bu arada konudaki 1000. mesaj. Hayırlı uğurlu olsun.
)