Az önce izledim diziyi, çok beğendim. Senaryo oldukça güçlü, Gürkan Uygun çok iyi oynuyor zaten. İlk bölümle müthiş bir giriş yaptı, sonraki bölümlerde de kalite korunur umarım.
Bu arada İstanbul'daki ev Karahanlı'nın.
Adamın odası filan aynı geldi bana, 2. bölümü tam izlemedim. Tekrar bakarım.yok karahanlının evi değil
Adamın odası filan aynı geldi bana, 2. bölümü tam izlemedim. Tekrar bakarım.
orayı bire bir alıntı yapmışlar agaGeçen gün biraz izledim. Gemi sahnesini görür görmez aklıma Kurtlar Vadisi geldi.Çok başarılı bir dizi gerçekten...
Ama dikkat ettim de Vadi`nin tee 10 yıl önce çektiği sahne katbekat daha iyiydi bence.orayı bire bir alıntı yapmışlar agayazete hemen vadiden çaldılar diye konu açmış
aga bende o sahneden sonra vadidekini izledim kıyaslanamaz vadinin ki inanılmaz çakırın o hareketleri behiçin küfür etmesi ne dedin sen p.. herif falanAma dikkat ettim de Vadi`nin tee 10 yıl önce çektiği sahne katbekat daha iyiydi bence.
Ama dikkat ettim de Vadi`nin tee 10 yıl önce çektiği sahne katbekat daha iyiydi bence.
aga bende o sahneden sonra vadidekini izledim kıyaslanamaz vadinin ki inanılmaz çakırın o hareketleri behiçin küfür etmesi ne dedin sen p.. herif falankıyaslanamaz tabi ama o da güzel sahneydi
yanlış anlamışsın tekrar okugözünü seveyim ne yaptın ya görüşündür tmmda yani kusura bakma katılmıyorum sana
yanlış anlamışsın tekrar oku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?