Kaçak İçin Yolun Sonu Mu Geliyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yakup09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yetmez.
))) istisnalar kaideyi bozmaz.
)))

Bende ilk zamanlar deneklerin özellikle secilmesinden kaynaklı olduğunu düşündüm bu reyting garipligini ama Son zamanlarda bu tez doğru olmakla beraber müdehale olduğu en azından deneklere yeni bir müdehale olduğunu düşünüyorum bu da bir nevi şike . Hatta bununla ilgili makale yazdım bir siteye yolladım ama yayınlanmadı @takas a özelden attım. Bu reyting şike davası ile ilgili.

A\B`si çok düştü ama totali iyi gidiyor.Reytingleri yeniden düşüşe devam ederse sezon sonu final yapar

konuyu açana baktım yakup okumaya gerek duymadım
he geliyo he
maç vardı 5 aldı haftaya yeniden 6 yı geçer
dizi 6 yı geçiyor ne bitmesinden bahsediliyo
komik olmayın

konuyu açana baktım yakup okumaya gerek duymadım
he geliyo he
maç vardı 5 aldı haftaya yeniden 6 yı geçer
dizi 6 yı geçiyor ne bitmesinden bahsediliyo
komik olmayın
Bu arkadaşı o yüzden gözardı ettim,artık kışkırtıcı mesajlarına denk gelmiyorum forumda daha rahat ve mutluyum.

o ses türkiye döneminde zirveye oynuyorduk o sesten sonra zirve garanti diye düşünürken şimdi aldığımız reytinglre bakın totelde 4 abde 3 almış ne olursa olsun böyle bir dizi bu reytingleri alıyorsa hiç birşekilde bahane üretemez bu reytinglerin düşmesi öne rusyalı denen adamın diziye gelmesiyle başladı dizi konusundan çıkmıştı çünkü 😵😵😵
artık tek zevk aldığımız sahneler ertan nurgul aşkıydı senaristler senaryoyu değiştirelek bir saçmalıkd aha yaptılar ertan oyun oynuyor diye değiştirdiler ve az kalan seyirciyide öyle braktırmış oldular diziyi bu sezon tamam lanır dizi zaten 30bölümden itibaren sezon bitebilir gelecek sezon olmayacak bence gürkan beyin emeklerine yazık yanı sadece ına üzülüyorum

3 olan ab olunca bitme ihtimali fark atıyor.
gerçekleri üzücü olabilir ama kabullenmekte gerek.

Bence durumu hala iyi Total grubunda..

Dizide aksiyon bol olmassa reytingler iyice düşer ve bu sayede dizi için kötü olabilir
Müzikleri harika!

6+ alıyor dizi bence rahat sezon sonunu görür.

Eline sağlık çok iyi bir analiz olmuş @yakup09.
Küçük Ağa Kaçak'ın boşlukçu bir dizi olduğunu gösterdi ve göstermeye devam ediyor. Diğer sezonu göremeyebilir Kaçak.

Show istiyor diyorlardı atv yollar Benim İçin Üzülme gibi.