Kaçak İçin Yolun Sonu Mu Geliyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yakup09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yoo ben o zaman da diyordum. Reytinglerde gariplik var diye Samanyolu reytinglerindeki gariplikleri yazan ilk benim özellikle Şefkat Tepenin başladığı ilk gün anından Samanyolunda tüm yapımlar uçuşa geçmiş ama Şefkat Tepe o hafta başlamamışti bunu ilk ben yazdım. Yine diksanlarin ani artışında ilk itirazı yapanlardandim. Iki dünya arasındaki reytingleri ziplayip inmesini ilk ben yazdım.. Yeter mi bunlar sana
Yetmez. :)))) istisnalar kaideyi bozmaz. :))))

Beyazsoy ben sezon başında Küçük Gelin nasıl 11 alıyor, Karagül A/B'de nasıl Yalan Dünyayı geçip 9 reyting alıp 4 reytinglik fark atar diye sorgularken "çoğu kişi" benle dalga geçerdi. Vadinin de 14 reyting aldığı dönemler.

Sürekli konularda dalga geçerlerdi kesin şike var Kanal D yüksek çıkmadı diye.

Şimdi kuyruğum kapıya sıkıştı misali onlar başladı şike var şike var demeye tekrar.

Ben baştan dedim zaten A/B A/B değil diye. Küçük Ağa 9 aldığı haftanın ardından tekrar 12'ye fırladı. Küçük Ağanın A/B reytingi taş çatlasın 7 olmalı.

Ama ben hiçbir zaman şike var demedim. Sadece denekler belli bir kesime yönelmiş. A/B A/B olmaktan çıktı demiştim. :)

İlla Kanal D'nin dizileri yükselişte değil.

1. Öyle olsaydı Güneşi Beklerken 5-6 aldığı Totalde 4'e, 9 aldığı A/B'de 6'ya düşmezdi.

2. Çalıkuşu 6-7 aldığı A/B'de 3'e düşmezdi.

3. 2 milyon ödüllü X Factor hiç olmazsa 5 reyting alırdı.

4. Yalan Dünya Totalde 4 reyting geçip A/B'de 8'e fırlardı. Senaryo haraketlendiği için gerekçesi de olurdu.

5. Arkadaşım Hoşgeldin 9 reytingden 6'ya düşmezdi.

6. Zeytin Tepesi, Galip ve Ne Diyosuun çakılmazdı.

Daha da sayabilirim. Bir Küçük Ağa ile olacak iş değil bu. :)

°°°mobil mesaj°°°
Bende ilk zamanlar deneklerin özellikle secilmesinden kaynaklı olduğunu düşündüm bu reyting garipligini ama Son zamanlarda bu tez doğru olmakla beraber müdehale olduğu en azından deneklere yeni bir müdehale olduğunu düşünüyorum bu da bir nevi şike . Hatta bununla ilgili makale yazdım bir siteye yolladım ama yayınlanmadı @takas a özelden attım. Bu reyting şike davası ile ilgili.

A\B`si çok düştü ama totali iyi gidiyor.Reytingleri yeniden düşüşe devam ederse sezon sonu final yapar :)

konuyu açana baktım yakup okumaya gerek duymadım :kiki: he geliyo he :D maç vardı 5 aldı haftaya yeniden 6 yı geçer
dizi 6 yı geçiyor ne bitmesinden bahsediliyo :D komik olmayın

konuyu açana baktım yakup okumaya gerek duymadım :kiki: he geliyo he :D maç vardı 5 aldı haftaya yeniden 6 yı geçer
dizi 6 yı geçiyor ne bitmesinden bahsediliyo :D komik olmayın
Bu arkadaşı o yüzden gözardı ettim,artık kışkırtıcı mesajlarına denk gelmiyorum forumda daha rahat ve mutluyum.:)

o ses türkiye döneminde zirveye oynuyorduk o sesten sonra zirve garanti diye düşünürken şimdi aldığımız reytinglre bakın totelde 4 abde 3 almış ne olursa olsun böyle bir dizi bu reytingleri alıyorsa hiç birşekilde bahane üretemez bu reytinglerin düşmesi öne rusyalı denen adamın diziye gelmesiyle başladı dizi konusundan çıkmıştı çünkü 😵😵😵
artık tek zevk aldığımız sahneler ertan nurgul aşkıydı senaristler senaryoyu değiştirelek bir saçmalıkd aha yaptılar ertan oyun oynuyor diye değiştirdiler ve az kalan seyirciyide öyle braktırmış oldular diziyi bu sezon tamam lanır dizi zaten 30bölümden itibaren sezon bitebilir gelecek sezon olmayacak bence gürkan beyin emeklerine yazık yanı sadece ına üzülüyorum
:T

3 olan ab olunca bitme ihtimali fark atıyor. :) gerçekleri üzücü olabilir ama kabullenmekte gerek. :(

Dizide aksiyon bol olmassa reytingler iyice düşer ve bu sayede dizi için kötü olabilir
Müzikleri harika!

Eline sağlık çok iyi bir analiz olmuş @yakup09. :A Küçük Ağa Kaçak'ın boşlukçu bir dizi olduğunu gösterdi ve göstermeye devam ediyor. Diğer sezonu göremeyebilir Kaçak. :):)