Kaçak İçin Yolun Sonu Mu Geliyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yakup09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yakup09

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,651
Puanı
1,049
KAÇAK İÇİN YOLUN SONU MU ?

Bu sezonun sürpriz isimlerinden Kaçak dizisi, sezona başarılı reytinglerle başlamıştı. Aksiyon'un daha ağır bastığı dizi, geçmişle saplantılı dram yönüyle de ilgi görüyordu. ilk bölümüyle 2. sıraya yerleşen dizi, beklenilenin üstünde bi performans sergilemişti.
Total'i, A/B'ye nazaran yüksek çıkan dizinin ilk reyting karnesi ise ;

TOTAL
2 KACAK ATV 20:00:34 21:53:53 5,72 15,24

A/B
5
KACAK ATV 20:00:34 21:53:53 4,60 13,18

İlerleyen bölümlerde ise konu daha da açılmış, tempo artmıştı. Bu durum haliyle reytinglere de yansımış ve 8'e kadar tırmanmıştı dizi. Karşısında iddialı denicek bir tek o ses türkiye varken.

TOTAL

2 KACAK ATV 20:42:08 23:22:56 8,05 17,91

KÜÇÜK AĞA TÜM DÜZENİ YERLE BİR ETTİ!

O ses türkiye bittikten sonra zirveye yerleşmeyi planlayan kaçak veizleyicileri, hiç beklemediği rakip karşısında şok yaşadı. O yapım küçük ağa idi!

TOTAL

1 KUCUK AGA KANAL D 19:56:37 22:01:34 8,76 20,44

3 KACAK ATV 20:43:01 22:48:50 7,31 16,37

Küçük ağadan sonra bir türlü toparlanamayan kaçak, Kurt Seyit ve Şura'nın da gelmesiyle total de yine varlık göstermesine rağmen ab'de vasata yaklaştı.

A/B

12 KACAK ATV 20:42:21 23:18:09 3,22 7,20

Lakin dizinin izleyicileri aksiyon sahnelerinden dert yakınıyor! Özenli ve profesyönel bulunmayan aksiyon sahnelerinin yanına bir de derine inemeyen senaryo sorunu da katıldı! Senaryo'nun sağlam nedenlere bağlanamaması, ilzeyicileri diziden soğutmuş olacak ki dizi düşüşünü son hız sürdürüyor.

YILIN SÜRPRİZİ ÇABUK SÖNDÜ!

18 mart salı günü'nün reyting sonuçlarına baktığımızda Kaçak için tehlikeli sinyallerinin çalmaya başladığını görüyoruz. Kaçak'ın, Küçük Ağa'nın tekrar'ını bile geçememesi bir hayal kırıklığı daha yaşattı!

TOTAL

4 KUCUK AGA (TKR) KANAL D 22:17:35 24:21:09 5,83 15,36

5 KACAK ATV 19:59:52 22:26:36 4,98 11,53

A/B

4 KUCUK AGA (TKR) KANAL D 22:17:35 24:21:09 5,37 13,16

11 KACAK ATV 19:59:52 22:26:36 3,54 8,31

YOLUN SONUNA MI GELDİ ?

Küçük Ağa ve Kurt Seyit ve Şura karşısında gittikçe potansiyel kaybeden Gürkan Uygun'un son'u ne olacak ilerleyen haftalar da görüceğiz.
Şu an ki rakamlarıyla içinde bulunduğumuz sistem itibariyle devam etmesi güç. Hem fikir olduğumuz tek nokta bu rakamlarla gelecek sezonda kendine ekranlarda yer bulamaması kaçak'ın...
YAKUP09/

@destere @xemrexxx @Bully @mrt-06 @EveN @xBUGRAx @hayret bi şey @sokak sanati @gözlemci @takas @beyazsoy @ABAY_06 @Yakamoz-Asi
@denizz19

Son düzenleme:
Maç vardı erken başladı. En fazla Bu sezon sonu biter. Reytinglerle oynadığı açık. Atv deki erkek işleri düşerken kanal d ve Samanyolunu erkek işleri yükseliyor. ALLAH sonumuzu hayrelisin

reklam da alamiyi zaten good bye diyebiliriz
Bende hüzünlü son'u görüyor gibiyim.

)
Maç vardı erken başladı. En fazla Bu sezon sonu biter. Reytinglerle oynadığı açık. Atv deki erkek işleri düşerken kanal d ve Samanyolunu erkek işleri yükseliyor. ALLAH sonumuzu hayrelisin
Karadayı, kpa, vadi, bugünğn sar, kaçak hep tns'ye göre yüksek çıkıyolar.
)))) bu bahaneleri geçmeli.

Küçük Ağa bittikten sonra aniden yükseliyordu. Şimdi tamamen çarpıştığı için düşmesi çok normal.

Başka dizilere boşluk dizisi deniliyordu ama bu dizi Küçük Ağa bittiği an 7 reytinge fırlıyordu.

°°°mobil mesaj°°°

Tebrik ediyorum yakupcum
valla bundan daha iyi özetlenemezdi sanırım
ellerine sağlık arkadaşım... kaçak kaça kaça nereye kaaçacak,hayır kaçacak delik kalmadı
Küçük Ağa yedi diziyi harbiden...

Bende hüzünlü son'u görüyor gibiyim.

)
Karadayı, kpa, vadi, bugünğn sar, kaçak hep tns'ye göre yüksek çıkıyolar.
)))) bu bahaneleri geçmeli.
Sbt yi takan birileri varmış hala))) ben kanal d düşük alırken dr reytinglerin oynadığını yazdım çizdim.. Neyse iş kanal d dokununca birileri Kaplan kesiliyor)))

Durum açık.. Rakamların dili bu)))) (karadayı tam bir erkek işi değil kadın ağırlıklı bir iş)

Vallahi küçük aga ama muamma büyük nasıl bu kadar yüksek reyting alıyor bunu açıklamak çok zor

Tebrik ediyorum yakupcum
valla bundan daha iyi özetlenemezdi sanırım
ellerine sağlık arkadaşım... kaçak kaça kaça nereye kaaçacak,hayır kaçacak delik kalmadı
Küçük Ağa yedi diziyi harbiden...
Teşekkürler arkdaşım, gerçekler bizim işimiz.
bu konuların devamı gelicek zaten
gerçekleri gün yüzüne çıkarma vakti geldi artık

Teşekkürler arkdaşım, gerçekler bizim işimiz.
bu konuların devamı gelicek zaten
gerçekleri gün yüzüne çıkarma vakti geldi artık
Çıkar gitsin..beklenen gerçekler er ya da geç çıkıcaktır sen çıkart en azından haberler yabancıya gitmemiş olur

Kanal d'nin hiçbir işi tutmayınca herkes gülüyordu, kimse sistemi sorgulamıyordu. Ama kendi dizilerinin senaryosu ultura bozunca hemen sistem için tezler yazılmaya başlandı nerdeyse

Sezon sonunu görür bence.
Biraz zor gibi

Kanal d'nin hiçbir işi tutmayınca herkes gülüyordu, kimse sistemi sorgulamıyordu. Ama kendi dizilerinin senaryosu ultura bozunca hemen sistem için tezler yazılmaya başlandı nerdeyse

Biraz zor gibi
Erken başlaması bu hafta düşürdü haftaya boşlukta yükselir

Vallahi küçük aga ama muamma büyük nasıl bu kadar yüksek reyting alıyor bunu açıklamak çok zor
Beyazsoy ben sezon başında Küçük Gelin nasıl 11 alıyor, Karagül A/B'de nasıl Yalan Dünyayı geçip 9 reyting alıp 4 reytinglik fark atar diye sorgularken "çoğu kişi" benle dalga geçerdi. Vadinin de 14 reyting aldığı dönemler.

Sürekli konularda dalga geçerlerdi kesin şike var Kanal D yüksek çıkmadı diye.

Şimdi kuyruğum kapıya sıkıştı misali onlar başladı şike var şike var demeye tekrar.

Ben baştan dedim zaten A/B A/B değil diye. Küçük Ağa 9 aldığı haftanın ardından tekrar 12'ye fırladı. Küçük Ağanın A/B reytingi taş çatlasın 7 olmalı.

Ama ben hiçbir zaman şike var demedim. Sadece denekler belli bir kesime yönelmiş. A/B A/B olmaktan çıktı demiştim.

İlla Kanal D'nin dizileri yükselişte değil.

1. Öyle olsaydı Güneşi Beklerken 5-6 aldığı Totalde 4'e, 9 aldığı A/B'de 6'ya düşmezdi.

2. Çalıkuşu 6-7 aldığı A/B'de 3'e düşmezdi.

3. 2 milyon ödüllü X Factor hiç olmazsa 5 reyting alırdı.

4. Yalan Dünya Totalde 4 reyting geçip A/B'de 8'e fırlardı. Senaryo haraketlendiği için gerekçesi de olurdu.

5. Arkadaşım Hoşgeldin 9 reytingden 6'ya düşmezdi.

6. Zeytin Tepesi, Galip ve Ne Diyosuun çakılmazdı.

Daha da sayabilirim. Bir Küçük Ağa ile olacak iş değil bu.

°°°mobil mesaj°°°

Sezon sonunu görür bence, eline sağlık..

İntikam 3 reytingle iki sezon oynadı bu dizi kolay kolay bitmez kimse yormasın kendini.

Biraz zor gibi
Yoo ben o zaman da diyordum. Reytinglerde gariplik var diye Samanyolu reytinglerindeki gariplikleri yazan ilk benim özellikle Şefkat Tepenin başladığı ilk gün anından Samanyolunda tüm yapımlar uçuşa geçmiş ama Şefkat Tepe o hafta başlamamışti bunu ilk ben yazdım. Yine diksanlarin ani artışında ilk itirazı yapanlardandim. Iki dünya arasındaki reytingleri ziplayip inmesini ilk ben yazdım.. Yeter mi bunlar sana

Saçmalayın abi.
Maç vardı düşmesi normal gelecek hafta yine artar oranları çok kötü değil.