Kaçak Üyeler 3. Bölüm

Senaryo kısmına fazla bakmazdım ama etiket gelince tüm bölümleri okudum. Çok güzel olmuş @Billy Kane.
Ellerine sağlık.

Bu arada beni de ekle bir kenara.

Kıracam inşallah az kaldı o melunu dövmek benim için büyük bir zevk olacak.
Senin kızını ayartıyor, sen hala Hayat Yolunda izliyorsun. Bu arada final fragmanını da gördüm, ne kadar üzüldüğümü (!) sana anlatamam. Özellikle o "23.15" kısmında yıkıldım.

Bu Çarşamba son kez Hayat Yolunda maalesef.

Yok Güzel Köylü ve her şeye rağmen Poyraz Karayel izleyeceğim o dediğin diziler uzak bana baya.

Bende severek okudum. Eline emeğine sağlık @Billy Kane .
Hafif uyuşukluğunuda atıp her hafta yayınlasan.

Neredeyse tüm sahnelere güldüm.
@Bully ne zaman kalp krizi geçirecek adam her yerde işkence.
Kötüye bir şey olmaz bilmiyor musun sen sana işkencelerim daha yeni başlıyor, çekmeye devam edeceksin benden.

Senin kızını ayartıyor, sen hala Hayat Yolunda izliyorsun. Bu arada final fragmanını da gördüm, ne kadar üzüldüğümü (!) sana anlatamam. Özellikle o "23.15" kısmında yıkıldım.
Ayartamaz, izin vermem.

Hiç beğenmedim fragmanı, beklediğim son olmayacak gibi.
Gültepe'ye 5 bölüm fark attık en azından nanik sana.

Gültepe şerefiyle veda etti en azından. Seninkinin her bölümünde birilerine bir şey oluyor. Bu bölümün talihlisi de Nur.

Gültepe şerefiyle veda etti en azından. Seninkinin her bölümünde birilerine bir şey oluyor. Bu bölümün talihlisi de Nur.
Gültepe izlemesek inanacaz Gültepe'de ölümlerin, yaralanmaların, dayakların haddi hesabı yoktu be.

Gültepe izlemesek inanacaz Gültepe'de ölümlerin, yaralanmaların, dayakların haddi hesabı yoktu be.
Hayatın gerçekleri bunlar. Ama senin dizide biri bıçaklanır, biri vurulur, biri odaya kapatılır, biri sinir krizi geçirir. İnsanın psikolojisi bozuluyor resmen.

Hayatın gerçekleri bunlar. Ama senin dizide biri bıçaklanır, biri vurulur, biri odaya kapatılır, biri sinir krizi geçirir. İnsanın psikolojisi bozuluyor resmen.
Hayat Yolunda'da da gerçekler anlatılıyor o dediklerin gerçek hayatta olmuyor mu

Diziye laf çakacam diye battıkça batıyorsun.

Hayat Yolunda'da da gerçekler anlatılıyor o dediklerin gerçek hayatta olmuyor mu

Diziye laf çakacam diye battıkça batıyorsun.
Vallahi hastalardan daha fazla şey geliyor bunların başlarına. Battığım da yok, dizinin pek kaliteli olmadığını kabul et.

Vallahi hastalardan daha fazla şey geliyor bunların başlarına. Battığım da yok, dizinin pek kaliteli olmadığını kabul et.
Bence çok kaliteli diziydi, yeni bölümü iple çekerdim hep. Kalite anlayışı kişiden kişiye göre değişir.

Bence çok kaliteli diziydi, yeni bölümü iple çekerdim hep. Kalite anlayışı kişiden kişiye göre değişir.
Nur olmasa bu kadar ilgi göstermezdin ama, kabul et. Bu arada dizi demişken benimki de yeni bölümleriyle geri dönüyor.

Senaryo kısmına fazla bakmazdım ama etiket gelince tüm bölümleri okudum. Çok güzel olmuş @Billy Kane.
Ellerine sağlık.

Bu arada beni de ekle bir kenara.
ben bu diziyi takip ediyorsun sanıyordum ondan etiketledim , neyse begenmişsin artık etiketlerim.
herkes de oynamak istiyor.

Sınavlarım var.bakamadım öylesine girdim müsait olduğumda okuyacağım .

bully ile mert'in dönmesini bekledim. 🙄

İyi etmişsin o zaman.

Elbet her yükselişin bir çakılışı olacak.
Zorbalığına boyun eğmeyiz biz.