Senaryo kısmına fazla bakmazdım ama etiket gelince tüm bölümleri okudum. Çok güzel olmuş @Billy Kane. Ellerine sağlık.
Bu arada beni de ekle bir kenara.
Kıracam inşallah az kaldı o melunu dövmek benim için büyük bir zevk olacak.Güzel bir bölüm olmuş, sonu biraz heyecanlı olabilirmiş. Beni de eklemeyi tekrar düşün derim @Billy Kane. Ayrıca @Bully, @sokak sanati'nin kafasını da kırsın artık bir zahmet. İki bölümdür bunu bekliyoruz. Eline sağlık.
Senin kızını ayartıyor, sen hala Hayat Yolunda izliyorsun. Bu arada final fragmanını da gördüm, ne kadar üzüldüğümü (!) sana anlatamam. Özellikle o "23.15" kısmında yıkıldım.Kıracam inşallah az kaldı o melunu dövmek benim için büyük bir zevk olacak.
Bu Çarşamba son kez Hayat Yolunda maalesef.Yine güzel bir bölüm olmuş, eline emeğine sağlık da çok uzun oldu yayınlanmayalı ya, artık düzenli istiyoruz. @Billy Kane
@Bully amcaya üzüldüm bak şimdi, artık Yılanların Öcü'nü izler Çarşamba akşamları ya da Kara Para Aşk.
@cevaa tam dayaklıksın!
Kötüye bir şey olmaz bilmiyor musun sen sana işkencelerim daha yeni başlıyor, çekmeye devam edeceksin benden.Bende severek okudum. Eline emeğine sağlık @Billy Kane . Hafif uyuşukluğunuda atıp her hafta yayınlasan.
Neredeyse tüm sahnelere güldüm. @Bully ne zaman kalp krizi geçirecek adam her yerde işkence.
Ayartamaz, izin vermem.Senin kızını ayartıyor, sen hala Hayat Yolunda izliyorsun. Bu arada final fragmanını da gördüm, ne kadar üzüldüğümü (!) sana anlatamam. Özellikle o "23.15" kısmında yıkıldım.
Gültepe şerefiyle veda etti en azından. Seninkinin her bölümünde birilerine bir şey oluyor. Bu bölümün talihlisi de Nur.Bu Çarşamba son kez Hayat Yolunda maalesef.
Yok Güzel Köylü ve her şeye rağmen Poyraz Karayel izleyeceğim o dediğin diziler uzak bana baya.
Kötüye bir şey olmaz bilmiyor musun sen sana işkencelerim daha yeni başlıyor, çekmeye devam edeceksin benden.
Ayartamaz, izin vermem.
Hiç beğenmedim fragmanı, beklediğim son olmayacak gibi. Gültepe'ye 5 bölüm fark attık en azından nanik sana.
Gültepe izlemesek inanacaz Gültepe'de ölümlerin, yaralanmaların, dayakların haddi hesabı yoktu be.Gültepe şerefiyle veda etti en azından. Seninkinin her bölümünde birilerine bir şey oluyor. Bu bölümün talihlisi de Nur.
Hayatın gerçekleri bunlar. Ama senin dizide biri bıçaklanır, biri vurulur, biri odaya kapatılır, biri sinir krizi geçirir. İnsanın psikolojisi bozuluyor resmen.Gültepe izlemesek inanacaz Gültepe'de ölümlerin, yaralanmaların, dayakların haddi hesabı yoktu be.
Hayat Yolunda'da da gerçekler anlatılıyor o dediklerin gerçek hayatta olmuyor muHayatın gerçekleri bunlar. Ama senin dizide biri bıçaklanır, biri vurulur, biri odaya kapatılır, biri sinir krizi geçirir. İnsanın psikolojisi bozuluyor resmen.
Vallahi hastalardan daha fazla şey geliyor bunların başlarına. Battığım da yok, dizinin pek kaliteli olmadığını kabul et.Hayat Yolunda'da da gerçekler anlatılıyor o dediklerin gerçek hayatta olmuyor mu
Diziye laf çakacam diye battıkça batıyorsun.
Bence çok kaliteli diziydi, yeni bölümü iple çekerdim hep. Kalite anlayışı kişiden kişiye göre değişir.Vallahi hastalardan daha fazla şey geliyor bunların başlarına. Battığım da yok, dizinin pek kaliteli olmadığını kabul et.
Bende severek okudum. Eline emeğine sağlık @Billy Kane . Hafif uyuşukluğunuda atıp her hafta yayınlasan.
Neredeyse tüm sahnelere güldüm. @Bully ne zaman kalp krizi geçirecek adam her yerde işkence.
Nur olmasa bu kadar ilgi göstermezdin ama, kabul et. Bu arada dizi demişken benimki de yeni bölümleriyle geri dönüyor.Bence çok kaliteli diziydi, yeni bölümü iple çekerdim hep. Kalite anlayışı kişiden kişiye göre değişir.
ben bu diziyi takip ediyorsun sanıyordum ondan etiketledim , neyse begenmişsin artık etiketlerim. herkes de oynamak istiyor.Senaryo kısmına fazla bakmazdım ama etiket gelince tüm bölümleri okudum. Çok güzel olmuş @Billy Kane. Ellerine sağlık.
oklavayı sırtında kırıcam inşşallahvarım cnm ben olmadan olurmu hiç
bu bölümde yoktum haftaya @xemrexxx ve ben geliyoruz hazırlıklı olun kavgaya
bully ile mert'in dönmesini bekledim. 🙄
Bu Çarşamba son kez Hayat Yolunda maalesef.
Yok Güzel Köylü ve her şeye rağmen Poyraz Karayel izleyeceğim o dediğin diziler uzak bana baya.
Kötüye bir şey olmaz bilmiyor musun sen sana işkencelerim daha yeni başlıyor, çekmeye devam edeceksin benden.
Ayartamaz, izin vermem.
Hiç beğenmedim fragmanı, beklediğim son olmayacak gibi. Gültepe'ye 5 bölüm fark attık en azından nanik sana.
kadınlara el kalkmaz ailen öğretemedimi sana kaba şeyyoklavayı sırtında kırıcam inşşallah
ayo lsen kadın mısın evde kalmışın yüzüne bakan yokkadınlara el kalkmaz ailen öğretemedimi sana kaba şeyy
evde kalan kadın olmuyormu beee git şurdan kafanı koparmadanayo lsen kadın mısın evde kalmışın yüzüne bakan yok
Daha önce 1 kere denk gelmiştim ama artık okurum hep.ben bu diziyi takip ediyorsun sanıyordum ondan etiketledim , neyse begenmişsin artık etiketlerim. herkes de oynamak istiyor.