Kaçak Üyeler 3. Bölüm

Senaryo kısmına fazla bakmazdım ama etiket gelince tüm bölümleri okudum. Çok güzel olmuş @Billy Kane. :D Ellerine sağlık. :D

Bu arada beni de ekle bir kenara. :F

:D Kıracam inşallah az kaldı o melunu dövmek benim için büyük bir zevk olacak. :F
Senin kızını ayartıyor, sen hala Hayat Yolunda izliyorsun. Bu arada final fragmanını da gördüm, ne kadar üzüldüğümü (!) sana anlatamam. Özellikle o "23.15" kısmında yıkıldım. :F

Yine güzel bir bölüm olmuş, eline emeğine sağlık da çok uzun oldu yayınlanmayalı ya, artık düzenli istiyoruz. @Billy Kane :bağır:

@Bully amcaya üzüldüm bak şimdi, artık Yılanların Öcü'nü izler Çarşamba akşamları ya da Kara Para Aşk. :A

@cevaa tam dayaklıksın! :bağır:
Bu Çarşamba son kez Hayat Yolunda maalesef. :(

Yok Güzel Köylü ve her şeye rağmen Poyraz Karayel izleyeceğim o dediğin diziler uzak bana baya. :A

Bende severek okudum. Eline emeğine sağlık @Billy Kane .:X Hafif uyuşukluğunuda atıp her hafta yayınlasan.:F

Neredeyse tüm sahnelere güldüm.:F @Bully ne zaman kalp krizi geçirecek adam her yerde işkence.:F
Kötüye bir şey olmaz bilmiyor musun sen sana işkencelerim daha yeni başlıyor, çekmeye devam edeceksin benden. :F

Senin kızını ayartıyor, sen hala Hayat Yolunda izliyorsun. Bu arada final fragmanını da gördüm, ne kadar üzüldüğümü (!) sana anlatamam. Özellikle o "23.15" kısmında yıkıldım. :F
Ayartamaz, izin vermem. :D

Hiç beğenmedim fragmanı, beklediğim son olmayacak gibi. :( Gültepe'ye 5 bölüm fark attık en azından nanik sana. :F

Yok Güzel Köylü ve her şeye rağmen Poyraz Karayel izleyeceğim o dediğin diziler uzak bana baya. :A

Kötüye bir şey olmaz bilmiyor musun sen sana işkencelerim daha yeni başlıyor, çekmeye devam edeceksin benden. :F

Hiç beğenmedim fragmanı, beklediğim son olmayacak gibi. :( Gültepe'ye 5 bölüm fark attık en azından nanik sana. :F
Gültepe şerefiyle veda etti en azından. Seninkinin her bölümünde birilerine bir şey oluyor. Bu bölümün talihlisi de Nur. :F

Gültepe şerefiyle veda etti en azından. Seninkinin her bölümünde birilerine bir şey oluyor. Bu bölümün talihlisi de Nur. :F
Gültepe izlemesek inanacaz Gültepe'de ölümlerin, yaralanmaların, dayakların haddi hesabı yoktu be. :F

Gültepe izlemesek inanacaz Gültepe'de ölümlerin, yaralanmaların, dayakların haddi hesabı yoktu be. :F
Hayatın gerçekleri bunlar. Ama senin dizide biri bıçaklanır, biri vurulur, biri odaya kapatılır, biri sinir krizi geçirir. İnsanın psikolojisi bozuluyor resmen. :F

Hayatın gerçekleri bunlar. Ama senin dizide biri bıçaklanır, biri vurulur, biri odaya kapatılır, biri sinir krizi geçirir. İnsanın psikolojisi bozuluyor resmen. :F
Hayat Yolunda'da da gerçekler anlatılıyor o dediklerin gerçek hayatta olmuyor mu :D

Diziye laf çakacam diye battıkça batıyorsun. :A

Hayat Yolunda'da da gerçekler anlatılıyor o dediklerin gerçek hayatta olmuyor mu :D

Diziye laf çakacam diye battıkça batıyorsun. :A
Vallahi hastalardan daha fazla şey geliyor bunların başlarına. Battığım da yok, dizinin pek kaliteli olmadığını kabul et. :A :F

Vallahi hastalardan daha fazla şey geliyor bunların başlarına. Battığım da yok, dizinin pek kaliteli olmadığını kabul et. :A :F
Bence çok kaliteli diziydi, yeni bölümü iple çekerdim hep. Kalite anlayışı kişiden kişiye göre değişir. :)

bully ile mert'in dönmesini bekledim. 🙄

İyi etmişsin o zaman.:X

Elbet her yükselişin bir çakılışı olacak.:A Zorbalığına boyun eğmeyiz biz.:Z

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking