- Reaksiyon puanı
- 17,774
- Puanı
- 1,061
'Bu dizi KAÇAK GELİNLER dizisinden esinlenilmiştir'
3. Bölüm
Konuk oyuncu: primavera
Primavera: Ceva iyi misin, hemen buz getiriyorum bekle beni burada.Dizi kolik ceva’nın rahat durmayacağını düşünür ve kontrol etmek için evine giderek kötü bir sürpriz yapar
---
Ceva yıllar sonra döndüğü ikinci evinin ihtiyaçları için, karşı dairesindeki komşusu primavera ile alışverişten dönerler o sırada Ceva ayağını burkar
Ceva: Bu halde nereye gidebilirim ki zaten. Allah’ım benim bir aklı başında komşum olamayacak mı yav…
Dizi kolik: Hösttt! Öküz! Dakka 1 gol 1. Nefrete diyorum senden, pis adam.Primavera hemen buzu Ceva’nın ayak bileğine koyar, bir süre sonra ikili arasında bir yakınlaşma olur.. Tam dudak dudağa gelecekleri sırada…
Ceva: Yalnız arkadaş, eee doktor. Ayağımdan soğuğu kapmışım ona bakıyordu. Yanlış anlaşılmalara hayır.
Dizi kolik: E madem doktor, birazdan benim incinecek elime ve senin morarmış gözüne de bakar o zaman.
Ceva: Yok o... Heh! Erkek doktoruymuş. Varmış öyle bir şey işte. Yoksa ben sana yalan söyler miyim? Beni bilirsin.
Dizi kolik: Seninle sonra hesaplaşıcaz. (Dizi kolik primaveraya döner) Sen ne bakıyorsun mal mal yüzüme defolup gitsene bırakamadı çocuğun bileğini fotoğrafını çek bare bakarsın her gün.
Primavera: aa deli mi ne…
Dizi kolik: Evet ceva bey. Ayağın gerçekten acıyor mu?
Ceva: (üzgün yüz ifadesiyle) Çok acıyor, ama sen buzu koyarsan geçer belki.
(Dizi kolik buzu iyice bileğine koyar ve iki eliyle sıkar, Ceva gözünde yaş gelircesine bağırır)
Dizi kolik: Geçmesin geçmesin ki böyle seni her boş olduğunda başka biriyle yakalamayayım, iyilik yapıyorum aslında sana teşekkür etmen lazım bana.
Nisa: Babam uyanmadan bek kaçsam iyi olacak yoksa oyar beni.Nisa, sokak sanati, mrt-06, yatutarsa, prncss sabah sporundan gelirler
Prncss: Resmen hapis hayatı yaşıyorsun ya kıyamam.
Sokak sanati: Bende kıyamam sevgilime. (Sokak sanati Nisa’nın yanağından öpecekken…)
Bully: Eee yettin sen çocuk!
Sokak sanati: Allahü ekber.
Nisa: aa! Kukağımın dibinde ne bağırıyorsun, öf çınladı işte.
(Yatutarsa, mrt-06’ya dönerek): Cenazeyi bugün mü kaldırırız yoksa yarın mı kardeşim?
Mrt-06: Yarındır oğlum bugün işlemler sürer yarında gömeriz.
Sokak sanati: ııı durum sandığınız gibi değil hemen sinirlenmeyin. (Bully’nin kulağına fısıldayarak): Ben kız arkadaşım Prncss’e bir sürpriz hazırlayacağımda Nisa’dan da yardım isteyecektim.
Bully: Kendi arkadaşlarından yardım iste benim kızımdan uzak dur. Hadi yürü kız sende, benden habersiz dışarı çıktın zaten sorucam hesabını.
Nisa: Babacım ben çok sıkıldım ya acaba kızları mı çağırsam bizde kalsalar bugün.Akşam olur…
Bully: İyi çağır ama fazla sesiniz çıkmasın Hayat Yolunda’yı izliyorum çok heyecanlı.
(Nisa mırıldanarak): Milletin babası maç izler benimki…
Revan: Dizi kolik hanım duydum ki..
Dizi kolik: Ay bir şeyide duyma ya ne duydun he söyle bakim.
Revan: Ama bu sefer ben değil Çiğdem duymuş o söyledi bana.
Dizi kolik: Ne duymuş çocuğum söylesene.
Revan: Bu Ceva giderayak sizi aldatmış.
Dizi kolik: Aa yok öyle bir şey canım hem o nerden duymuş asparagas haberlere hayır!
Revan: Ceva’ya gitmiş bugün.
Dizi kolik: Ay apartmana gelir gelmez hemen Ceva’nın yanına mı gitmiş sinsi şey bir rahat bırakmıyor çocuğu.
Revan: Ya Dizi kolik hanımcım bu kaçıncı aldatılışınız.
Dizi kolik: Revan’cım yok aldatılma falan. Öf sana hesap mı vericem be yürü git işine.
Revan: Özür dilerim. Son söylediğim söz için bana kızmış olabilir misiniz?
Dizi kolik: Hayır, çekil şurdan Nisa bekliyor aa.
Revan: Gerçekten kızmadınız mı?
Dizi kolik: Kızmadım.
Revan: Son kez soruyorum emin misiniz, kızmadınız mı?
Dizi kolik: Kızmadım diyorum çocooom kızmadım.
Revan: Son kararınız mı?
Dizi kolik: Kızmadım bee!
Revan: Sakin olun Dizi kolik hanım niye kızdınız şimdi?
Dizi kolik: Ağnızı kırcam Revan.
Revan: Hani kızmamıştın niye sinirlendin şimdi kızdın mı bana?
Bölüm SONU
Bölümler:
Bölümler: