Kaçak Üyeler 3. Bölüm

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,774
Puanı
1,061
'Bu dizi KAÇAK GELİNLER dizisinden esinlenilmiştir'

3. Bölüm

Konuk oyuncu: primavera
Dizi kolik ceva’nın rahat durmayacağını düşünür ve kontrol etmek için evine giderek kötü bir sürpriz yapar

---

Ceva yıllar sonra döndüğü ikinci evinin ihtiyaçları için, karşı dairesindeki komşusu primavera ile alışverişten dönerler o sırada Ceva ayağını burkar​
Primavera: Ceva iyi misin, hemen buz getiriyorum bekle beni burada.
Ceva: Bu halde nereye gidebilirim ki zaten. Allah’ım benim bir aklı başında komşum olamayacak mı yav…
Primavera hemen buzu Ceva’nın ayak bileğine koyar, bir süre sonra ikili arasında bir yakınlaşma olur.. Tam dudak dudağa gelecekleri sırada…
Dizi kolik: Hösttt! Öküz! Dakka 1 gol 1. Nefrete diyorum senden, pis adam.
Ceva: Yalnız arkadaş, eee doktor. Ayağımdan soğuğu kapmışım ona bakıyordu. Yanlış anlaşılmalara hayır.
Dizi kolik: E madem doktor, birazdan benim incinecek elime ve senin morarmış gözüne de bakar o zaman.
Ceva: Yok o... Heh! Erkek doktoruymuş. Varmış öyle bir şey işte. Yoksa ben sana yalan söyler miyim? Beni bilirsin.
Dizi kolik: Seninle sonra hesaplaşıcaz. (Dizi kolik primaveraya döner) Sen ne bakıyorsun mal mal yüzüme defolup gitsene bırakamadı çocuğun bileğini fotoğrafını çek bare bakarsın her gün.
Primavera: aa deli mi ne…
Dizi kolik: Evet ceva bey. Ayağın gerçekten acıyor mu?
Ceva: (üzgün yüz ifadesiyle) Çok acıyor, ama sen buzu koyarsan geçer belki.
(Dizi kolik buzu iyice bileğine koyar ve iki eliyle sıkar, Ceva gözünde yaş gelircesine bağırır)
Dizi kolik: Geçmesin geçmesin ki böyle seni her boş olduğunda başka biriyle yakalamayayım, iyilik yapıyorum aslında sana teşekkür etmen lazım bana.

Nisa, sokak sanati, mrt-06, yatutarsa, prncss sabah sporundan gelirler
Nisa: Babam uyanmadan bek kaçsam iyi olacak yoksa oyar beni.
Prncss: Resmen hapis hayatı yaşıyorsun ya kıyamam.
Sokak sanati: Bende kıyamam sevgilime. (Sokak sanati Nisa’nın yanağından öpecekken…)
Bully: Eee yettin sen çocuk!
Sokak sanati: Allahü ekber.
Nisa: aa! Kukağımın dibinde ne bağırıyorsun, öf çınladı işte.
(Yatutarsa, mrt-06’ya dönerek): Cenazeyi bugün mü kaldırırız yoksa yarın mı kardeşim?
Mrt-06: Yarındır oğlum bugün işlemler sürer yarında gömeriz.
Sokak sanati: ııı durum sandığınız gibi değil hemen sinirlenmeyin. (Bully’nin kulağına fısıldayarak): Ben kız arkadaşım Prncss’e bir sürpriz hazırlayacağımda Nisa’dan da yardım isteyecektim.
Bully: Kendi arkadaşlarından yardım iste benim kızımdan uzak dur. Hadi yürü kız sende, benden habersiz dışarı çıktın zaten sorucam hesabını.

Nisa: Babacım ben çok sıkıldım ya acaba kızları mı çağırsam bizde kalsalar bugün.
Bully: İyi çağır ama fazla sesiniz çıkmasın Hayat Yolunda’yı izliyorum çok heyecanlı.
(Nisa mırıldanarak): Milletin babası maç izler benimki…
Revan: Dizi kolik hanım duydum ki..
Dizi kolik: Ay bir şeyide duyma ya ne duydun he söyle bakim.
Revan: Ama bu sefer ben değil Çiğdem duymuş o söyledi bana.
Dizi kolik: Ne duymuş çocuğum söylesene.
Revan: Bu Ceva giderayak sizi aldatmış.
Dizi kolik: Aa yok öyle bir şey canım hem o nerden duymuş asparagas haberlere hayır!
Revan: Ceva’ya gitmiş bugün.
Dizi kolik: Ay apartmana gelir gelmez hemen Ceva’nın yanına mı gitmiş sinsi şey bir rahat bırakmıyor çocuğu.
Revan: Ya Dizi kolik hanımcım bu kaçıncı aldatılışınız.
Dizi kolik: Revan’cım yok aldatılma falan. Öf sana hesap mı vericem be yürü git işine.
Revan: Özür dilerim. Son söylediğim söz için bana kızmış olabilir misiniz?
Dizi kolik: Hayır, çekil şurdan Nisa bekliyor aa.
Revan: Gerçekten kızmadınız mı?
Dizi kolik: Kızmadım.
Revan: Son kez soruyorum emin misiniz, kızmadınız mı?
Dizi kolik: Kızmadım diyorum çocooom kızmadım.
Revan: Son kararınız mı?
Dizi kolik: Kızmadım bee!
Revan: Sakin olun Dizi kolik hanım niye kızdınız şimdi?
Dizi kolik: Ağnızı kırcam Revan.
Revan: Hani kızmamıştın niye sinirlendin şimdi kızdın mı bana?

Güzel bir bölüm olmuş, sonu biraz heyecanlı olabilirmiş. Beni de eklemeyi tekrar düşün derim @Billy Kane. Ayrıca @Bully, @sokak sanati'nin kafasını da kırsın artık bir zahmet. İki bölümdür bunu bekliyoruz. Eline sağlık. :D

Billycigim güzel olmuş begendim ama oyunculadi begenemedim @Nisa ve @sokak sanati dışında :(
aslında çiğdem ile xemrexxx de var önceki 2 bölümü oku istersen ama bu bölüm dizi kolik ön plana çıktı onlar 4. bölümde olucaklar. :D

Güzel bir bölüm olmuş, sonu biraz heyecanlı olabilirmiş. Beni de eklemeyi tekrar düşün derim @Billy Kane. Ayrıca @Bully, @sokak sanati'nin kafasını da kırsın artık bir zahmet. İki bölümdür bunu bekliyoruz. Eline sağlık. :D
evet son kısım pek iyi bitmedi. :D seni alıcam zaten dün konuştuk daha az sabır. :F

aslında çiğdem ile xemrexxx de var önceki 2 bölümü oku istersen ama bu bölüm dizi kolik ön plana çıktı onlar 4. bölümde olucaklar. :D

evet son kısım pek iyi bitmedi. :D seni alıcam zaten dün konuştuk daha az sabır. :F
Bekliyorum o zaman :bhr:[emoji318] [emoji318] [emoji318] [emoji318]

Yine güzel bir bölüm olmuş, eline emeğine sağlık da çok uzun oldu yayınlanmayalı ya, artık düzenli istiyoruz. @Billy Kane :bağır:

@Bully amcaya üzüldüm bak şimdi, artık Yılanların Öcü'nü izler Çarşamba akşamları ya da Kara Para Aşk. :A

@cevaa tam dayaklıksın! :bağır:

Yine güzel bir bölüm olmuş, eline emeğine sağlık da çok uzun oldu yayınlanmayalı ya, artık düzenli istiyoruz. @Billy Kane :bağır:

@Bully amcaya üzüldüm bak şimdi, artık Yılanların Öcü'nü izler Çarşamba akşamları ya da Kara Para Aşk. :A

@cevaa tam dayaklıksın! :bağır:

ceva'nın hayatında kalıcı olmak zor daha cok cekicen sen. :A

Hahaha :F Süper olmuş gerçekten emeğine sağlık. Hayat Yolunda sahnesine bayıldım :) Yalnız final sahnesi daha etkileyici bitebilirdi. @Billy Kane

Sen bana yakışıklı bür partner daha bul. :X Aşk üçgenim olsun benim. :F Ama iyi kalpli temiz biri olsun bari diğeri. Tamamen bana sadık, gözü benden başka kimseyi görmeyen, neşeli sempatik, cana yakın birisi. :love1: @cevaa :A
sizin aranızda böyle gelgitler olacak zaten ilerleyen bölümlerde görücez. :D

Bende severek okudum. Eline emeğine sağlık @Billy Kane .:X Hafif uyuşukluğunuda atıp her hafta yayınlasan.:F

Neredeyse tüm sahnelere güldüm.:F @Bully ne zaman kalp krizi geçirecek adam her yerde işkence.:F

Eline sağlık @Billy Kane aradan gayet güzel ve eğlenceli bir bölümle dönmüşsün, özlemişim ben de. :D En çok @RevaN'a güldüm bu bölümde döverdim herhalde ben bana öyle yapsa. :F

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking