Kaçak Üyeler 2. Bölüm

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,774
Puanı
1,061
Bu dizi Kaçak Gelinler dizisinden esinlenilmiştir...

2. Bölüm...
Bully: (Sinirli bir ses tonuyla) Sen kime sarılıyorsun, ne oluyor burada?
Nisa durumu toparlamak için sokak sanatı'nı Prncss’in kollarına atar
Nisa: (Titrek ses tonuyla) Bababacım sokak sanatı benim şeyimmm..
Bully: Neyin! Bana bak erkek arkadaşın mı yoksa?
Sokak sanatı: Evet
Nisa: Yani şöyle, erkek arkadaşım ama sevgili anlamında değil Prncss'le sevgili onlar.
Prncss şaşkınlıkla olayları izler
Bully: Doğru mu bu çocuklar?
Prncss: Evet efendim.
Bully: Niye sarılıyordunuz siz peki?
Nisa: E babacım vedalışıyorduk. İnsanlar vedalaşınca birbirlerine sarılırlar ya hani. E neyse ya babam gelmiş ya çok mutlu oldum niye geldin.
Bully: Pek inanmadım ya neyse. E bende kızım nerde kimlerle nasıl yaşıyor kendi gözlerimle görmek istedim.
Akşam olur & Gün yeniden aydınlanır

Cevaa dizi kolik'in gönlünü almak ister ve dizi kolik'i arar
Cevaa: dizi kolik?
Dizi kolik: Ne dizi koliği ya sen beni aramaya utanmıyor musun pis adam. Yüzsüzlükte level atladın şu an.
Cevaa dizi kolik'in kendisine hala kızgın olduğunu görünce durumu toparlamaya çalışır
Cevaa: Yalnız ben Bully amcanın telefon numarasını isticektim yani sen ne sandım anlamadım ki özür falan mı dilicemi sandın?
Dizi kolik: Ayyy şimdide Bully amcaya hallenecek herhalde arsız seni.
Cevaa: Aa sen ne terbiyesiz biri olup çıktın böyle.
Dizi kolik: Pardon terbiyeyi beni aldatan birinden mi öğrenicem, ayyy bak yine ellerim titremeye başladı seni boğasım geldi yine.
Cevaa dizi koliğin bu tavrından sonra korkuyla telefonu yüzüne kapatır
Sokak sanatı, Nisa, mrt-06, yatutarsa ve prncss sabah sporundan dönerler
Nisa: Ya arkadaşlar babamı bir şekilde Sokak sanatiyla Prncss'ın sevgili olduklarına inandırmamız lazım.
Yatutarsa: iyi ama nasıl?
Mrt-06: Bakın şimdi sizin daireden geçerken kapıya vuracaksın ya kapıyı baban açacak o sırada Sokak sanati ile Prncs öpüşsünler bunada inanır herhalde.
Prncss: (Prncs şaşkın bir dille) Ben niye öpüşüyorum Sokak sanatıyla?
Ya tutarsa: Ben öpüşeyim istersen.
Prncss'in Bully'nin o sinirli hali aklına gelir
Prncss: Ama Bully amcanın o tavrından sonra mecburen sevişebilirizde .
Sokak sanati: Mevzu bahsi geçenin namusum olduğunun farkındayız değil mi?
Prncss: Gazozuna hap atacak değiliz ki canım, hepsi Nisa için.
Mrt-06: bakıyorumda sende dünden razısın sokak sanati ile öpüşmeye
Mrt-06 ile yatutrsa sinsice gülerler
Prncss: Yalnız Bully amcanın Nisa ile Sokak sanatı'nı sarılırkenki halini görseydiniz o an üçümüzü öldürecek sandım gözleri nasıl büyüdü gece uyuyamadım korkudan.
Nisa: Arkadaşlar tamam saçmaladınız iyice konu kötü yerlere gidiyor ama yanaktan küçük masum bir öpücük olsun ya madem inansın yeterki.
Sokak sanati: O olur canım tamam.

Çiğdem sabah kahvaltısı için ekmek almıştır eve gitmeden cevaa ile konuşmak için zile basar ancak cevaa yine açmaz
Çiğdem: Ayol öldü bu çocuk sesi soluğu çıkmıyor ay korkmaya başladım.
Ceva: Bu manyak şimdi cevaa öldü diyip apartmanı aya kaldırır valla en iyi açmak.
Ceva güler yüzle kapıyı açar.
Ceva: Aa Çiğdem bu ne güzel sürpriz böyle.
Çiğdem: Ay şükürler olsun yaşıyorsun ölmemişsin.
Ceva: Ne ölmesi canım tövbe de.
Çiğdem: Ne bilim Ceva'm ya dün geldim açmadın kapıyı yine bastım zile yine açmadım aklıma kötü kötü şeyler geldi ister istemez.
Ceva: Gelmesin aklına hiçbirşey hele ben hiç gelmiyim çiğdem düşünme sen beni beni düşüneceğine kendini düşün.
Ceva Çiğdem konuşmadan hızlıca kendini dışarı atar
Çiğdem: Ayol bu ne demek istedi şimdi. Ay yoksa kendini düşün derken güzelleş mi demek istedi ay evet evet kesin güzelleşirsem benimle sevgili olur.
O sırada xemrexx gelir.
xemrexxx: Kız çiko ne yapıyosun yine Ceva'nın kapısının önünde yine ne hayaller kuruyorsun?
Çiğdem: Ay Emre inanmazsın ama Cevaa bana güzelleş dedi güzelleşirsem benimle sevgili olacak ay çok mutluyum.
xemrexxx: Yok artık kim attan inip eşşeğe binmek ister ki?
Emre kahkalarla koşarak yukarı çıkar çiğdem peşinden kovalar.. O sırada kamera apartmanın girişini gösterir
Mrt-06: Aynen dediğim gibi unutmayın.
Nisa zile basar, babası Bully kapıyı açar o sırada Sokak sanati Prncss'in yanığına bir öpücük kondurur
Bully: Noluyor orda?
Nisa: E babacım sevgilisini öpüyor çocuk bundan doğal ne olabilir.
Bully: Bunlar sürekli böyle sarmaş dolaş mı gezerler... Bana bakın bende artık kızımla burada yaşayacağım ayanızı denk alın, hadi gir içeri sende.
yatutarsa tüm bu olanlardan sonra kahkaha atarak güler
Prncss: komik bir şey mi var yatutarsa?
Yatutarsa: Yok mu? Mert-06 birde dudaktan öpüşsünler demişti adam yanaktan öpmeye bunca lafı söylediyse dudktan öpüşseydiniz toplu katliam yapardı herhalde..
Prncss sokak sanati mrt-06 ister istemez gülerler
Prncs: Birde sürekli burda bizimle yaşıyacakmış tehlikenin farkında mısınız?
mrt-06 sokak yatutarsa ve prncss evlerine dağılır..
Apartmanın girişinde ise bu sefer cevayı görürüz o sırada Revan'da aşağa doğru inmektedir
Revan: Oo kimleri görüyorum.
Ceva: Çiğdem bitti birde sen çıktın hey Allah'ım git başımda revo yada sen dur ya ben gidiyorum zaten buralardan.
Revan: Bi dk bi dk ben gidiyorum buralardan derken o kısmı biraz daha açar mısın benim yakışıklı abim.
Ceva: Baya gidiyorum işte diğer evimde yaşıcam sensiz Çiğdem'siz bir apartmanda kafa dinlicem.
Revan: Güle güle yine bekelemeyiz.
Ceva: Yalnız burdan gidince dizi kolik'le görüşmücemi düşünme sakın he ben onu seviyorum oda beni seviyor.
Revan: Ya ceva abi dizi kolik hanımı sevme demiyorum sev ama hobi olarak sev.
Ceva: Ya sen bi gitsene Kanal D'yi falan izle hadi.
Revan cevanın gidişini dizi koliğe söyler
Revan: dizi kolik hanımcım duydumki cevaa sizi terkidiyormuş.
Dizi kolik: Ne nasıl terkediyormuş?
Revan: Valla ikinci evine mi yerleşecekmiş neymiş.
Dizi kolik: (Dizi kolik üzülsede bunu belli etmez) İyi banane canım. Nede olsa dizi kolik gidene kal demez
Revan: Bir dizi kolik kolay yetişmiyor sonuçta.
Dizi kolik: Revoşcum sen sipariş getir – götür hadi canım hadi.
Dizi kolik: (Dizi kolik iç sesi) Git bakalım git gideceğin varsa göreceğinde var!

Son düzenleme:
Terör estirmişim resmen oh olsun hepinize.
Bu daha başlangıç.
Çekeceğiniz var benden.

@Billy Kane yalnız çok komik ve eğlenceli bir bölüm olmuş baya güldüm, ellerine sağlık.

Gayet güzel bir bölüm olmuş @Billy Kane, eline sağlık. @Bully herkese çok çektirecek gibi görünüyor. Apartmanın diğer sakinleri de çok iyi gidiyor. Ayrıca @Çiğdem- her bölümde bu kadar olsa yeter. Merakla bekliyoruz gelecek bölümü...

Prncss: (Prncs şaşkın bir dille) Ben niye öpüşüyorum Sokak sanatıyla?
Ya tutarsa: Ben öpüşeyim istersen.
Özellikle bu diyalog baya güldürdü.

Revan: Ya ceva abi dizi kolik hanımı sevme demiyorum sev ama hobi olarak sev.
Ceva: Ya sen bi gitsene Kanal D'yi falan izle hadi.
Bu da iyiydi.

Ben zaten hep komediyim.

hahahaha ayy özellikle şuu sahnelerime çok güldüm gece gece

1 bu
Çiğdem: Ayol öldü bu çocuk sesi soluğu çıkmıyor ay korkmaya başladım.
Ceva: Bu manyak şimdi cevaa öldü diyip apartmanı aya kaldırır valla en iyi açmak.

2 bu
Ceva: Gelmesin aklına hiçbirşey hele ben hiç gelmiyim çiğdem düşünme sen beni beni düşüneceğine kendini düşün.
Çiğdem: Ayol bu ne demek istedi şimdi. Ay yoksa kendini düşün derken güzelleş mi demek istedi ay evet evet kesin güzelleşirsem benimle sevgili olur.

Ellerine sağlık.

Bölümü zevkle okudumda benide dahil et, heyecanlandım valla.

Vayyy bu bölüm daha iyi olmuş

Espriler filan başarılıydı beğendim bu bölümüde

Teşekkürler herkese, beğenmenize sevindim.

Tekrar teşekkürler.

@Harunnn60 @eros ilerleyen bölümlerde yeni karakterlere ihtiyacım olacak sizleri alırım.