- Reaksiyon puanı
- 17,774
- Puanı
- 1,061
Bully: (Sinirli bir ses tonuyla) Sen kime sarılıyorsun, ne oluyor burada?Bu dizi Kaçak Gelinler dizisinden esinlenilmiştir...
2. Bölüm...
Nisa: (Titrek ses tonuyla) Bababacım sokak sanatı benim şeyimmm..Nisa durumu toparlamak için sokak sanatı'nı Prncss’in kollarına atar
Bully: Neyin! Bana bak erkek arkadaşın mı yoksa?
Sokak sanatı: Evet
Nisa: Yani şöyle, erkek arkadaşım ama sevgili anlamında değil Prncss'le sevgili onlar.
Bully: Doğru mu bu çocuklar?Prncss şaşkınlıkla olayları izler
Prncss: Evet efendim.
Bully: Niye sarılıyordunuz siz peki?
Nisa: E babacım vedalışıyorduk. İnsanlar vedalaşınca birbirlerine sarılırlar ya hani. E neyse ya babam gelmiş ya çok mutlu oldum niye geldin.
Bully: Pek inanmadım ya neyse. E bende kızım nerde kimlerle nasıl yaşıyor kendi gözlerimle görmek istedim.
Cevaa: dizi kolik?Akşam olur & Gün yeniden aydınlanır
Cevaa dizi kolik'in gönlünü almak ister ve dizi kolik'i arar
Dizi kolik: Ne dizi koliği ya sen beni aramaya utanmıyor musun pis adam. Yüzsüzlükte level atladın şu an.
Cevaa: Yalnız ben Bully amcanın telefon numarasını isticektim yani sen ne sandım anlamadım ki özür falan mı dilicemi sandın?Cevaa dizi kolik'in kendisine hala kızgın olduğunu görünce durumu toparlamaya çalışır
Dizi kolik: Ayyy şimdide Bully amcaya hallenecek herhalde arsız seni.
Cevaa: Aa sen ne terbiyesiz biri olup çıktın böyle.
Dizi kolik: Pardon terbiyeyi beni aldatan birinden mi öğrenicem, ayyy bak yine ellerim titremeye başladı seni boğasım geldi yine.
Cevaa dizi koliğin bu tavrından sonra korkuyla telefonu yüzüne kapatır
Nisa: Ya arkadaşlar babamı bir şekilde Sokak sanatiyla Prncss'ın sevgili olduklarına inandırmamız lazım.Sokak sanatı, Nisa, mrt-06, yatutarsa ve prncss sabah sporundan dönerler
Yatutarsa: iyi ama nasıl?
Mrt-06: Bakın şimdi sizin daireden geçerken kapıya vuracaksın ya kapıyı baban açacak o sırada Sokak sanati ile Prncs öpüşsünler bunada inanır herhalde.
Prncss: (Prncs şaşkın bir dille) Ben niye öpüşüyorum Sokak sanatıyla?
Ya tutarsa: Ben öpüşeyim istersen.
Prncss: Ama Bully amcanın o tavrından sonra mecburen sevişebilirizde .Prncss'in Bully'nin o sinirli hali aklına gelir
Sokak sanati: Mevzu bahsi geçenin namusum olduğunun farkındayız değil mi?
Prncss: Gazozuna hap atacak değiliz ki canım, hepsi Nisa için.
Mrt-06: bakıyorumda sende dünden razısın sokak sanati ile öpüşmeye
Prncss: Yalnız Bully amcanın Nisa ile Sokak sanatı'nı sarılırkenki halini görseydiniz o an üçümüzü öldürecek sandım gözleri nasıl büyüdü gece uyuyamadım korkudan.Mrt-06 ile yatutrsa sinsice gülerler
Nisa: Arkadaşlar tamam saçmaladınız iyice konu kötü yerlere gidiyor ama yanaktan küçük masum bir öpücük olsun ya madem inansın yeterki.
Sokak sanati: O olur canım tamam.
Çiğdem: Ayol öldü bu çocuk sesi soluğu çıkmıyor ay korkmaya başladım.Çiğdem sabah kahvaltısı için ekmek almıştır eve gitmeden cevaa ile konuşmak için zile basar ancak cevaa yine açmaz
Ceva: Bu manyak şimdi cevaa öldü diyip apartmanı aya kaldırır valla en iyi açmak.
Ceva: Aa Çiğdem bu ne güzel sürpriz böyle.Ceva güler yüzle kapıyı açar.
Çiğdem: Ay şükürler olsun yaşıyorsun ölmemişsin.
Ceva: Ne ölmesi canım tövbe de.
Çiğdem: Ne bilim Ceva'm ya dün geldim açmadın kapıyı yine bastım zile yine açmadım aklıma kötü kötü şeyler geldi ister istemez.
Ceva: Gelmesin aklına hiçbirşey hele ben hiç gelmiyim çiğdem düşünme sen beni beni düşüneceğine kendini düşün.
Çiğdem: Ayol bu ne demek istedi şimdi. Ay yoksa kendini düşün derken güzelleş mi demek istedi ay evet evet kesin güzelleşirsem benimle sevgili olur.Ceva Çiğdem konuşmadan hızlıca kendini dışarı atar
xemrexxx: Kız çiko ne yapıyosun yine Ceva'nın kapısının önünde yine ne hayaller kuruyorsun?O sırada xemrexx gelir.
Çiğdem: Ay Emre inanmazsın ama Cevaa bana güzelleş dedi güzelleşirsem benimle sevgili olacak ay çok mutluyum.
xemrexxx: Yok artık kim attan inip eşşeğe binmek ister ki?
Mrt-06: Aynen dediğim gibi unutmayın.Emre kahkalarla koşarak yukarı çıkar çiğdem peşinden kovalar.. O sırada kamera apartmanın girişini gösterir
Bully: Noluyor orda?Nisa zile basar, babası Bully kapıyı açar o sırada Sokak sanati Prncss'in yanığına bir öpücük kondurur
Nisa: E babacım sevgilisini öpüyor çocuk bundan doğal ne olabilir.
Bully: Bunlar sürekli böyle sarmaş dolaş mı gezerler... Bana bakın bende artık kızımla burada yaşayacağım ayanızı denk alın, hadi gir içeri sende.
Prncss: komik bir şey mi var yatutarsa?yatutarsa tüm bu olanlardan sonra kahkaha atarak güler
Yatutarsa: Yok mu? Mert-06 birde dudaktan öpüşsünler demişti adam yanaktan öpmeye bunca lafı söylediyse dudktan öpüşseydiniz toplu katliam yapardı herhalde..
Prncs: Birde sürekli burda bizimle yaşıyacakmış tehlikenin farkında mısınız?Prncss sokak sanati mrt-06 ister istemez gülerler
mrt-06 sokak yatutarsa ve prncss evlerine dağılır..
Revan: Oo kimleri görüyorum.Apartmanın girişinde ise bu sefer cevayı görürüz o sırada Revan'da aşağa doğru inmektedir
Ceva: Çiğdem bitti birde sen çıktın hey Allah'ım git başımda revo yada sen dur ya ben gidiyorum zaten buralardan.
Revan: Bi dk bi dk ben gidiyorum buralardan derken o kısmı biraz daha açar mısın benim yakışıklı abim.
Ceva: Baya gidiyorum işte diğer evimde yaşıcam sensiz Çiğdem'siz bir apartmanda kafa dinlicem.
Revan: Güle güle yine bekelemeyiz.
Ceva: Yalnız burdan gidince dizi kolik'le görüşmücemi düşünme sakın he ben onu seviyorum oda beni seviyor.
Revan: Ya ceva abi dizi kolik hanımı sevme demiyorum sev ama hobi olarak sev.
Ceva: Ya sen bi gitsene Kanal D'yi falan izle hadi.
Revan: dizi kolik hanımcım duydumki cevaa sizi terkidiyormuş.Revan cevanın gidişini dizi koliğe söyler
Dizi kolik: Ne nasıl terkediyormuş?
Revan: Valla ikinci evine mi yerleşecekmiş neymiş.
Dizi kolik: (Dizi kolik üzülsede bunu belli etmez) İyi banane canım. Nede olsa dizi kolik gidene kal demez
Revan: Bir dizi kolik kolay yetişmiyor sonuçta.
Dizi kolik: Revoşcum sen sipariş getir – götür hadi canım hadi.
Dizi kolik: (Dizi kolik iç sesi) Git bakalım git gideceğin varsa göreceğinde var!
2. Bölüm SONU...
Son düzenleme: