şu 8 ve 26+ yapanları anketten çıkarın öyle ortalamayı hesaplayın
Çıkartmalarına gerek yok bence.
ohooo haksızlık var ama+26 da kaç olsun diyorlar 40 olsun 41 olsun ne güzel ya biz de 1 yaşında açsaydık o zaman 1 yaşını işaretleselerdi o zaman
Ankette 8- olsaydı işaretlerdin ama o yok maalesef, Allah 26+'koyanlardan razı olsun.
Niyeymiş, yalan mı söylüyoruz burada ? Sizin işaretlediğiniz yaşların kanıtı var mı ? Yok. O zaman herkesin söylediği yaş doğrudur ve dikkate alınır.
??? böyle yapacana sen niye söylemedin ?
Uyanığa bak.Bunu soracağına sen niye söylemedin?
Ya şimdi konu ilgi görmez tek bir mesaj bile yazılmaz ve ben sadece kendi yaşımı söylemiş olurum.Bundan dolayı ben yaşımı biraz daha cevaplandıktan sonra söylerim
Konuyu açan söylememiş bende söylemim o ne zaman söyler ben yaşimi o zaman "atarim"Bunu soracağına sen niye söylemedin?
Ya şimdi konu ilgi görmez tek bir mesaj bile yazılmaz ve ben sadece kendi yaşımı söylemiş olurum.Bundan dolayı ben yaşımı biraz daha cevaplandıktan sonra söylerim
HahahahYanlış
HahahahYanlış
Konuyu açan söylememiş bende söylemim o ne zaman söyler ben yaşimi o zaman "atarim"
Konuyu açan söylememiş bende söylemim o ne zaman söyler ben yaşimi o zaman "atarim"
Olum ben o kadar büyük değilim
14 yaşındayım
Ben yaşımı 14. mesajda söyleyecektimAma 14 tane mesaj gelmedi
Sen isteseydin 14 yapardık.
Sen istersin de yapmaz mıyız?
Güzel fikirmişBen de aynı fikri yapsam konunun hit yapması lazım (mesaj sayısı olarak)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?