Kaç Yıldır Bu Foruma Üyesiniz?

Kaç Yıldır Foruma Üyesiniz?

• Kullanılan toplam oy
    18
  • This poll will close: .
Kağıt üstü 7 ama
11-14 yılı tıkladım çünkü Yer Gök Aşk dizisi varken bu siteden haberdardım :A (diziyi hiç izlemedim, sadece bir arkadaşıma reyting falan bildirirdim burdan bakıp)
------

"Tesadüfe bak, Ben de aynısı" diye yazacekken, şu yazın ile bozdun 👇 :A
Ama soruda kaç yıldır takip ediyorsunuz denmiyor üyelik tarihi söz konusu o yüzden oyunu doğru şıkka değiştir en iyisi anketin doğruluğu açısından :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Ama soruda kaç yıldır takip ediyorsunuz denmiyor üyelik tarihi söz konusu o yüzden oyunu doğru şıkka değiştir en iyisi anketin doğruluğu açısından :A
Bence soru öyle olmalı. Değiştir. Sonuç olarak herkesin nezaman üye olduğu herkese açık ve görülüyor. Takip etme kısmı daha uygun :A

1 yılı geçti. :)

misafir süremi de sayarsak 2.5 sene falan :X
Ne tesadüf ben de üye olalı 1 yılı geçti . :A
Cok yakinda 1. senemi dolduracagim :)
Ben de 2 ay önce doldurdum 1. senemi , @Dosi 1. yıl konunu açar artık. :D
1. Yıl için geri sayım başladı. :Z , :Z .
Kutlu olsun şimdiden , inşallah kalıcı olursun da daha kutlayacak yılların olur. :A
Ben de üye olalı 1 yıl 2 ay oldu , senden 1 ay daha kıdemliyim demek ki. :D
1 yıl önce üye olmuşum ama yazın kullanmaya başladım.:)4-5 aydır buradayım.:D
Kalan 6-7 ayda da @cehennet hesabındaydın demek . :A
7 Ocak 2014'de 2 yıl olacak inşallah. :)
Az kalmış , ben de 5 Aralık 'ta 2. senemi dolduruyorum , aynı dönem sayılırız. :D
Aktif olarak 5 aydır takılıyoruz forumda. :D
Yenisin belli , zaman çok hızlı geçiyor , kaybolmazsan 1. yılını da kutlarız . :A

Bence soru öyle olmalı. Değiştir. Sonuç olarak herkesin nezaman üye olduğu herkese açık ve görülüyor. Takip etme kısmı daha uygun :A
İyi ama bu anketin seneler önce açılma amacı üyelik tarihinin ne kadar sene olduğuydu ve cevaplar da ona göre gelmiş, bir kere de oyunbozanlık yapmasak :A 😡 Ben de +15 olarak değiştireyim 2007’de rastlamıştım diye. :A

• Olmamış
Reactions: Dosi
İyi ama bu anketin seneler önce açılma amacı üyelik tarihinin ne kadar sene olduğuydu ve cevaplar da ona göre gelmiş, bir kere de oyunbozanlık yapmasak :A 😡 Ben de +15 olarak değiştireyim 2007’de rastlamıştım diye. :A
4-6 yaptım tamam memnun ol.

7 olmaya daha 1 ay var sonuçta :)

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
4-6 yaptım tamam memnun ol.

7 olmaya daha 1 ay var sonuçta :)
2030’larda tekrar edit etmek zorunda kalacak o dönemin isimleri. Bizler kim bilir nerelerde oluruz :A 2030’lara bir mesaj bırak temalı konu lazım aslında ama millet goygoy geçeceği için arada kaynar.. @The_Erinch

2030’larda tekrar edit etmek zorunda kalacak o dönemin isimleri. Bizler kim bilir nerelerde oluruz :A 2030’lara bir mesaj bırak temalı konu lazım aslında ama millet goygoy geçeceği için arada kaynar.. @The_Erinch
Kati kurallı açabilirsiniz.
Her üye tek mesaj hakkı ama goygoy kesinlikle yasak diyerek 😁😁

Ben öyle biryerlere birşeyler yazmışdım. Acaba sonradan bulabilecek miyim 🤷 @Dosi

• Güldürdün
Reactions: Dosi