Bu daha çok çevremdekiler için oldu görenler tanıyamadı hatta ve hatta kuzenim 1 sene görüşmemiştik beni çıkaramadı... tabi saklandım diyetime sporuma devam ettim 1 sene sonra ben başka bendim
Hayirlisi hakkimizda.
Bu daha çok çevremdekiler için oldu görenler tanıyamadı hatta ve hatta kuzenim 1 sene görüşmemiştik beni çıkaramadı... tabi saklandım diyetime sporuma devam ettim 1 sene sonra ben başka bendim
Düşünüyorsan git herşeyin bir çözümü olduğunu unutma,istemekle alakalı,ben isteyerek gittim ama ilk başlarda ümitsizliğe kapıldım çünkü şöyle bir durum vardı diyetisyenim benden daha kilolu ve 200 civarındaydı tabii adam memnundu ben devamlı laf sokuyordum ama ona ne çare memnundu yani kısacaHayirlisi hakkimizda.
Düşünüyorsan git herşeyin bir çözümü olduğunu unutma,istemekle alakalı,ben isteyerek gittim ama ilk başlarda ümitsizliğe kapıldım çünkü şöyle bir durum vardı diyetisyenim benden daha kilolu ve 200 civarındaydı tabii adam memnundu ben devamlı laf sokuyordum ama ona ne çare memnundu yani kısaca
Evet bende her ikisini birden yaptım can dayanmaz hergün düzenli yürüyüşler ve 2 saat mekik şınav ve bisiklet...şimdi ise vücut geliştirme işine girişcem bakalım....Diyetisyenden önce düzenli sporu yapmam gerek.
Evet bende her ikisini birden yaptım can dayanmaz hergün düzenli yürüyüşler ve 2 saat mekik şınav ve bisiklet...şimdi ise vücut geliştirme işine girişcem bakalım....
Helal olsun kardeşim. Ne kadar değişmişsin.Kendimi reklam yapmakdan hiçç haz etmiyorum ama şöyle bi göstereyim kendimi....
Malesef bu kilolu halim
Bu da şuanki halim
Bencede gitmelisin her zaman herşeyin çözümü vardır ya da birkaç sporla hallet @Yakamoz-Asi
Eyvallah kardeşimHelal olsun kardeşim. Ne kadar değişmişsin.
55.Kilo alamayanlardanım..
Ayol kac kilo olcaktin normalsin yaniYaşıma göre iyiyiyim
74
Bende normalim diyorum yaniAyol kac kilo olcaktin normalsin yani
Yasima gore iyiyim diyosun gorende yasindakiler 100-150 kg sancakBende normalim diyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?