Kızlardan En Çok Ne Beklersiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

?

• Seni terketmemesi

Oy: 2 33.3%
  • Seni dinlemesini

Oy: 0 0.0%
  • Güzel giyinmesi

Oy: 3 50.0%
  • Sana kızmamasını

Oy: 0 0.0%
  • Doğum gününde hediye istememesi

Oy: 1 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    6
Güze giyinsin diyenlere soruyorum yanında süs eşyası gibi mi gezdirmek istiyorsun:) Güzel giyinen ama nerede ne yapması gerektiğini bilmeyen bir kız.Bence isteğinizde eksiklik var.Ya da başka bir şey..Neyse.

Güze giyinsin diyenlere soruyorum yanında süs eşyası gibi mi gezdirmek istiyorsun:) Güzel giyinen ama nerede ne yapması gerektiğini bilmeyen bir kız.Bence isteğinizde eksiklik var.Ya da başka bir şey..Neyse.

evet güzel giyinmesi gerekir demedik güzel olsun dedik(hammaddesi).... zeki olsun dedik, zengin olsun dedik:))

İyi bulursan tanıştır:D dünyanın 5 harikasını birarada istiyorsunuz.Kadınlardan iç bir farkınız yok bu konuda.
@ Kıskanç olsun ama abartmasın.

kadınlardan farkımız şuki genelde kadınlar isteyince garip karşılanmıyor biz isteyince bu özellikleri garip karşılanıyor.. ben hindistana gideceğim orda kızlar başlık parası veriyormuş düğün masrafını karşılıyormuş cennet gibi yer vallaha burası çekilmez:)

admincim sana kütüksün desem hakarete girer mi :F

daha desemimi var dedin bile :)) yukardaki ceza bölümüne bak normal bir üyeye kütüksün dersen 2 point ceza.. mod a dersen 4 point ceza, süper moda dersen 6 point ceza.. admine dersen 8 point ceza alırsın:)

kadınlardan farkımız şuki genelde kadınlar isteyince garip karşılanmıyor biz isteyince bu özellikleri garip karşılanıyor.. ben hindistana gideceğim orda kızlar başlık parası veriyormuş düğün masrafını karşılıyormuş cennet gibi yer vallaha burası çekilmez:)

Görende bayanları onaylıyorum sanacak ya.!