Dediğim gibi tipi ilgilendirmiyor beni önemli olan oynadığı oyun
Baklavası olmayan 1000 tane gol atsa da boş@Çiğdem-
Doğru şu bir tane yer cücesi var mesala tipsiz olduğu için ronaldomun yanına yaklaşamıyor her yıl neden ronaldoma ödül veriyorlar çünkü en seksi futbolcu o diğer yer cücesi tipten kaybediyor
MessiDoğru şu bir tane yer cücesi var mesala tipsiz olduğu için ronaldomun yanına yaklaşamıyor her yıl neden ronaldoma ödül veriyorlar çünkü en seksi futbolcu o diğer yer cücesi tipten kaybediyor
hahha ayy ne haltsa işte oyüzden ronaldoma rakip olamıyor
Ay ama doğru söylüyorsun yani Allah günah yazmasın anası doğurmamış resmen dışkılamış onuhahha ayy ne haltsa işte oyüzden ronaldoma rakip olamıyor
hahah aa tövbe tçvbe öylede demiyelim yinedeAy ama doğru söylüyorsun yani Allah günah yazmadın anası doğurmamış resmen dışkılamış onu
Ay neyse aşkısı bu kadar güldüğümüz yeter ben derse kaçıyorum senin gibi zengin koca seçeneğim de yok mecbur okula bakıcazhahah aa tövbe tçvbe öylede demiyelim yinede
İyi çalışmalar gece görüşürüz nsılsa yine bizde goy goy bitmezAy neyse aşkısı bu kadar güldüğümüz yeter ben derse kaçıyorum senin gibi zengin koca seçeneğim de yok mecbur okula bakıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?