Dediğim gibi tipi ilgilendirmiyor beni önemli olan oynadığı oyun
Baklavası olmayan 1000 tane gol atsa da boş@Çiğdem-
Doğru şu bir tane yer cücesi var mesala tipsiz olduğu için ronaldomun yanına yaklaşamıyor her yıl neden ronaldoma ödül veriyorlar çünkü en seksi futbolcu o diğer yer cücesi tipten kaybediyor
MessiDoğru şu bir tane yer cücesi var mesala tipsiz olduğu için ronaldomun yanına yaklaşamıyor her yıl neden ronaldoma ödül veriyorlar çünkü en seksi futbolcu o diğer yer cücesi tipten kaybediyor![]()
![]()
![]()
hahha ayy ne haltsa işte oyüzden ronaldoma rakip olamıyor
Ay ama doğru söylüyorsun yani Allah günah yazmasın anası doğurmamış resmen dışkılamış onuhahha ayy ne haltsa işte oyüzden ronaldoma rakip olamıyor![]()
![]()
![]()
hahah aa tövbe tçvbe öylede demiyelim yinedeAy ama doğru söylüyorsun yani Allah günah yazmadın anası doğurmamış resmen dışkılamış onu![]()
![]()
Ay neyse aşkısı bu kadar güldüğümüz yeter ben derse kaçıyorum senin gibi zengin koca seçeneğim de yok mecbur okula bakıcazhahah aa tövbe tçvbe öylede demiyelim yinede![]()
![]()
![]()
İyi çalışmalar gece görüşürüz nsılsa yine bizde goy goy bitmezAy neyse aşkısı bu kadar güldüğümüz yeter ben derse kaçıyorum senin gibi zengin koca seçeneğim de yok mecbur okula bakıcaz![]()
![]()