Unutulmaz Kızlar Maç İzleyince Birde Gaffur Gelince... (Avrupa Yakası)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,765
Puanı
1,061
Avrupa Yakası'nın unutulmaz sahnelerinden biri...

Gaffuru pek sevmemiştim ben ya BURHAN daha iyiydi :A
Gaffur'un da mizahı ayrıydı Burhan daha efsane bence de ama diziye renk katıyordu ayrıldıktan sonra eski tadını veremedi. :D

Burhan'ın taklidini okulda yapardım ahh en popüler zamanımdı o zamanlar, başka sınıflardan beni izlemek için geliyorlardı. :A

Gaffur'un da mizahı ayrıydı Burhan daha efsane bence de ama diziye renk katıyordu ayrıldıktan sonra eski tadını veremedi. :D

Burhan'ın taklidini okulda yapardım ahh en popüler zamanımdı o zamanlar, başka sınıflardan beni izlemek için geliyorlardı. :A
Merak ettim :A

Hahahahahha böyle bir dizi var mı ? Her saniyesi güldürüyor :F
Ders çalışmaya başlamadan önce moral oldu Aşkım, hadi ben kaçtım :bhr: @mrt-06

Yükleyici, bu videoyu ülkenizde kullanıma sunmadı.
Yazıyor. :T:

aa biliyorum bu becıkımı ben geçenlerde diyordum öyle yakışıklı bir futbolcuyu hatırlıyorum diye @MasacRE- hemen gelmişti kel kafalı bir futbolcu fotosu vardı avatarında onu hemen övmeye başlamıştı şimdide bir arap basketçi koymuş :F herif seçimleri çok kötü :A :A :A @mrt-06

Son düzenleme:
Ne diziydi be :) Türk TV tarihinin Geniş Aile ile birlikte en komik dizisiydi. Burhan Altıntop gelmiş geçmiş en komik en marjinal karakteridir. Şive komedisiyle bile güldürebilen tek insandı. Keşke yeniden başlasa :)

aa bilimoyurm bu becıkımı ben geçenlerde diyordum öyle yakışıklı bir futbolcuyu hatırlıyorum diye @MasacRE- hemen gelmişti kel kafalı bir futbolcu fotosu vardı avatarında onu hemen övmeye başlamıştı şimdide bir arap basketçi koymuş :F herif seçimleri çok kötü :A :A :A @mrt-06
Onları tipine göre değerlendirmiyoruz biz önemli olan oynadıkları oyun :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,116
Üyeler
8,483
Son Üye
justking