Kızım Nerede'nin Yeni Günü Belli Oldu !

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,809
Puanı
1,060
ATV'nin sevilen dizisi Kızım Nerede ? Pazartesi günü yeniden başlıyor. Cuma günü olacağı düşünülen dizi Pazartesi gününe alındı. Dizi bundan böyle Pazartesi günleri 20.00'da ekrana gelecek.

ATV'nin tanıtımlarında geçti az önce. :)

Edit : Zaten tanıtımı eklemişsin. :):)

Kizim Nerede'nin Pazartesi günündeki rakipleri:

Kanal D: Akasya Duragi
Star: Star Akademi
Show Tv: Adini Feriha Koydum ve Karadaglar
Fox: Dinle Sevgili ve Derin Sular

kararsızım akasyayı mı seyretsem kızım neredeyi mi iki diziyide sıkı takipçisi değilim evde olursam hangisini seyredecem bakam :)

Kizim Nerede'yi seyret.. Sana tavsiyem, gerçekten güzel bir dizi. :D

ikisini de pek çok sevmem ama geçen hafta akasya eski günü hatırlattı büyük ihtimal izliyeceğim akasyayı tabi yine kendini bozarsa değiştirilim :)

Evet Akasya Duragi dedigin gibi eski tadina dönmeye basliyor, ama ben dram dizilerini daha çok seviyorum. :)

Bu dizinin hala devam etmesi bence saçma. Dizi artık rayından çıktı, bir an önce biter umarım. Bu tip bir kişiye odaklı diziler pek izlenmiyor ancak KN nasıl olduysa belli bir izleyici kitlesi edinmeyi başardı. :)

Neden saçma? Bence dizi çok güzel bir dizi.. bence herkes izlesin.. :)

Diziyi alıcı gözle izlemedim ama göz attığım birkaç bölümde (yanılmıyorsam) Ece Uslu' nun kızı kayıptı, birkaç bölüm sonra yine baktım kız hala kayıp. Dizi devam ediyorsa büyük ihtimalle hala bulunamamıştır. :) Tek bir olaya saplanan diziler çekici gelmiyor çünkü kız bulunup dizi normalleştiği anda devam edemez artık dizi. Eskiden mesela Ruhsar' da olaylar tek bir bölümde olup biterdi, Arka Sokaklar' da öyle, çok az olay diğer bölüme sarkıyor. Diğer bütün dizilerde de dizi farklı oyuncular ve konular üzerinden gidiyor. Bu arada izlemediğin dizi yok sanırım. :)

Dizinin adi: "Kizim Nerede" ? Herhalde 5 Bölüm sonra bulunacak degildi kiz...
Bence dizi ayni heyecanla devam ediyor, ayrica diziyi o kadar çok izlememissin.. Yorum yapman pek dogru olmamis bence..

Eleştirmen'in demek istediği aranan kızın bulunmayacağı. Belli ki son bölüme kadar bulunmayacak kız. Bu durumda da fazla merak edilecek bir şey olmuyor. Haksız da sayılmaz aslında ama herkesin zevki farklı tabii :)

Tamam da, ama kiz bulunur final'e kadar.. Hatta bulunmustu bir kere ama sonra yine kayip oldu.. :)

Dizinin adi: "Kizim Nerede" ? Herhalde 5 Bölüm sonra bulunacak degildi kiz...
Bence dizi ayni heyecanla devam ediyor, ayrica diziyi o kadar çok izlememissin.. Yorum yapman pek dogru olmamis bence..

Keşke 5 bölüm sonra bulunsaydı da, dizinin adı "Kızımı buldum" olsaydı, böylece dizi devam etseydi. [8D]

Eleştirmen'in demek istediği aranan kızın bulunmayacağı. Belli ki son bölüme kadar bulunmayacak kız. Bu durumda da fazla merak edilecek bir şey olmuyor. Haksız da sayılmaz aslında ama herkesin zevki farklı tabii :)

Evet. Tıpkı Adını Feriha Koydum' da olduğu gibi. Dizinin tekrarlarına bakıyorum şöyle 3-5 dakika. Dizinin her bölümünde en az 2-3 sahnede Feriha' nın gerçeklerini Emir öğrenecek gibi oluyor, dizinin bölümüde bu şekilde bitiyor zaten. Senarist bizzat kendisi bu sezon Emir' in, Feriha' nın yalanlarını öğrenmeyeceğini söylemesine rağmen forumlarda insanlar hala bunun beklentisi içinde.