Şu Halka'yı övdün övdün bitiremedin, bense Çukur ve Kadın'ın ilk 20 bölümünü çok beğenerek izliyordum sonraları bi düştü bi yükseldi gibi. Ama 2 saatlik diziler çekilmiyor artık, RTÜK saçma sapan cezalar vereceğine didi sürelerini kısaltsa keşke.Ben çok kez dile getirdim, tek sezonluk diziler tercihim. 2. sezon olunca ben bir süre sonra bırakiyorum diziyi ve eskiden izledim diye finale doğru olunca bakıyorum, Bizim Hikaye gibi
Halka mükemmel bir dizi, dün yorum yazdım ve acayip uzun bir yazı oldu Hikayesini anlatıp final yaparsa yeterlidir benim için ama devam etsin isterim. 13 bölümdür hiç bir sahnesi bile sıkmadı ve ilkkez bukadar bölümde aynı tadı hatta üstüne koyam bir dizi izlememiştim. Çarpışma hoşuma gitmişti ama 7. bölümden itibaren sıkan çok sahne oldu. Arada harika bölümleri oluyor ama Halka için arada diyemiyorum çünkü tüm bölümler harika oluyor
Çünkü her bölüm övülecek şeyler sunuyor Şuraya tıkla ve yazdığım yorumun uzunluğuna bak spoi kutusunu aç, buzlamışım. uzunluğunu gör ve o diziyi niye öve öve bitiremediğimi gör okumana gerek yokŞu Halka'yı övdün övdün bitiremedin, bense Çukur ve Kadın'ın ilk 20 bölümünü çok beğenerek izliyordum sonraları bi düştü bi yükseldi gibi. Ama 2 saatlik diziler çekilmiyor artık, RTÜK saçma sapan cezalar vereceğine didi sürelerini kısaltsa keşke.
Sen kafayi bu diziyle bozmuşsun. 😱Çünkü her bölüm övülecek şeyler sunuyor Şuraya tıkla ve yazdığım yorumun uzunluğuna bak spoi kutusunu aç, buzlamışım. uzunluğunu gör ve o diziyi niye öve öve bitiremediğimi gör okumana gerek yok
Cuma oldu diye Acun'a trip atıp bırakmıştın değil mi.Başarı kıskanılır Süper diziydi. Gülperi olmasaydı Kızım izlerdim ben.
Aynen, kafa bırakmıyor dizi Beni ilkkez bu denli etkilemişse bir dizi demekki gerçekten mükemmel bir iş ?Sen kafayi bu diziyle bozmuşsun. 😱
Aynen Çarşamba kalmalıydıCuma oldu diye Acun'a trip atıp bırakmıştın değil mi.