'Kızım' Final Yapıyor!

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,312
Puanı
1,060

TV8'in ilgiyle izlenen, yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği, başrollerini Buğra Gülsoy, Beren Gökyıldız ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun paylaştığı dizi 'Kızım' Mayıs'ın sonlarında final yapacak.

Bilindiği üzere Fatih Aksoy TV8 için yeni sezonda Cansu Dere'nin başrolünü oynayacağı yeni bir proje hazırlayacağını duyurmuştu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre 'Kızım' bu sezon final yapacak.

'Kızım' her Cuma 20.00'de TV8'de.

Konuyu daha düzenliyordum, @xBUGRAx basmış harikayi

Reactions: xBUGRAx
Başladığı günden beri bu günü bekliyorum.
Biraz uzun süreli bekleme olmuş
Eylül'den Mayıs'a çok uzun bir süreç, artı reytingler iyi ve tadında bitiriliyor ama yinede sevinmene sevindim

Biraz uzun süreli bekleme olmuş
Eylül'den Mayıs'a çok uzun bir süreç, artı reytingler iyi ve tadımda bitiriliyor ama yinede sevinmene sevindim

Asla potansiyeline ulaşamayan bir iş oldu.
Cansu'nun dizisi de öyle olacak.

Ayrıca Cuma gününe gelerek Bir Aile Hikayesi'nin planlarını bozdu.

Reactions: Dosi

Şimdi anlaşıldı mesele

TV8 bitirmekle hata ediyor ama. Acun kendine güveniyor demekki

Ortalama oranlar alıyordu, yerinde bir karar olmuş bu diziden de kurtulmuş olduk.

Hercai gelmeden önce sezon finali yapacak diye haber çıkmıştı ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Jet Sosyete AB'de daha çok izlenmesine rağmen o bitip de bu dizi devam etse bozulurdum. Yine de gündaşı Gülperi'nin aksine karizmayı çizdirmeden bitmesi iyi.

Şaka bir yana TV8'de dizi tutmaz algısının kırılmasında ciddi pay sahibi oldu bu yüzden takdiri hak ediyor. Ekibe yeni projelerde başarılar.

BAH cuma günü en fazla bu dizi kadar reyting alırdı cumartesi 6'yı gördü daha ne.

Nerde alırdı AB bile Hercai izliyor yokluktan.

Reactions: Aserat
Mantıklı karar 2.sezon dibi görürdü

Kocamın Ailesinde ne kadar tatlıydı Beren
"Anne" dizisiyle bildiğin KADIN oldu
Seneye görmeyiz umarım ekranlarda

Reactions: EmreCan and Klaus
Çukur, Kadın ve Avlu dışındaki dizilere antiyim. Hatta bu diziler de ara sıra bozduğunda geçicu olarak antisi olabiliyorum.
Benimde gıcık kaptıklarım olabiliyor ama izlemediğim her diziyede anti değilim

Çukur o muhteşem tekerlek, davulcu sahnelerinden sonra hâla seviliyorya pes

Reactions: kerem
Benimde gıcık kaptıklarım olabiliyor ama izlemediğim her diziyede anti değilim

Çukur o muhteşem tekerlek, davulcu sahnelerinden sonra hâla seviliyorya pes
Bakma izlediğim 3 dizi de 2017 kışında başlayan diziler. Çukur'un 3 sezonunu izlemeyeceğim sadece final bölümüne bakacağım. Kadın büyük ihtimalle Haziran'da final yapıyor, Avlu'da her hafta birileri ölüyor zaten büyük ihtimal o da bitecek. Yeni sezonda dizisiz kalacağım.

Bir Aile Hikayesi'ni izlemek istiyorum ama bölümleri Youtube' yüklenmedi maalesef. Yeni sezonda beğeneceğim birşey olursa izlerim anca.

İllaki izlediğin dizilerin rakiplerine antisisindir bence. Heleki kendi dizinden reyting çalınca gıcık oluyor insan.

izlediğim bi Halka var düzenli, o da bu hafta anormal bir reyting kaybı yaşandı, dün ilkkez aşirı reklam verildi, ondan kaynaklandi galiba.
Çarpışma tek sezonluk diye başlamıştım, öyle ayıla bayıla izlemiyorum
Bizim Hikaye'de final yapacak diye son haftakarda izlemeye başladım (final haberi yeni çıkmış ama ben bitecektir deyip tekrar baktım)
Ve Söz diziside son aylarda bakıyorum.
Diğer sezona devam ederse Halka ve arada Söz izlerim.
Yok, bende antilik oluşmuyor. Öyle olsaydı Kırgın Çiceklerin rakibi olan Söz'ü izlemezdim

Söz'e çok antiyim, hem Çukur'un rakibi hem de konsept olarak nefret ettiğim bir konu.
Halka ve Çarpışma da Haziran'da final yapacaklar gibi. Geçmiş olsun, sen de dizisiz kaldın.

Reactions: dreamy and Dosi
Söz'e çok antiyim, hem Çukur'un rakibi hem de konsept olarak nefret ettiğim bir konu.
Halka ve Çarpışma da Haziran'da final yapacaklar gibi. Geçmiş olsun, sen de dizisiz kaldın.
Ben çok kez dile getirdim, tek sezonluk diziler tercihim. 2. sezon olunca ben bir süre sonra bırakiyorum diziyi ve eskiden izledim diye finale doğru olunca bakıyorum, Bizim Hikaye gibi

Halka mükemmel bir dizi, dün yorum yazdım ve acayip uzun bir yazı oldu
Hikayesini anlatıp final yaparsa yeterlidir benim için ama devam etsin isterim. 13 bölümdür hiç bir sahnesi bile sıkmadı ve ilkkez bukadar bölümde aynı tadı hatta üstüne koyam bir dizi izlememiştim. Çarpışma hoşuma gitmişti ama 7. bölümden itibaren sıkan çok sahne oldu. Arada harika bölümleri oluyor ama Halka için arada diyemiyorum çünkü tüm bölümler harika oluyor