'Kızılcık Şerbeti'nin Sevilen Çifti 'Aslı Şafak'la İşin Aslı'na Konuk Oluyor! | Bloomberg HT

Sultanımızı daha fazla izleyeceğiz inşallah. :Z
Ah ah. Değeri bilinmeyen bir dizi oldu :( @Dosi
karadut bencede degeri bilinmeyen bir dizi oldu . selin turkmen'i ilk defa bu dizi de izleyip performansini etkileyici ve iyi bulmustum.
hatta bolum yorumlarim da bireysel performansina ayri parantez acmistim . < dizideki partneri de begendigim bir oyuncu oldugundan ~izlemesi keyifliydi karsilikli sahneleri. asli & bora . :bhr:

• Beğendim
Reactions: Bully
Açıkçası konuyu açarken şaşırdım.
Gerçi şu an için tüm çiftler yeni :A

muhabbet bekledigim gibi renkli olacaga benziyor. < kacirmazsam izlerim .
olmadi, youtube dan bakarim . <> sila nin konuk olarak son izledigim yayininda ;
enerjisi ve sempatikligi :bhr: .

diger oyuncuyu ilk defa izleyecegim . ilk izlenim , muhabbeti keyifli gorunuyor.
Bende TV yayınını kaçıracağım gibi, gece yayınınından izlemeye çalışacağım.

Diğer oyuncudan kastın Yalçın Hafızoğlu mu? (b)

Bende TV yayınını kaçıracağım gibi, gece yayınınından izlemeye çalışacağım.

Diğer oyuncudan kastın Yalçın Hafızoğlu mu? ^ (b)
^ . evet .

bu arada sormayi unuttum - yayin suresi - tam olarak kac dk suruyor ?
1 saatlik bir formatsa , iki konuk icin guzel bir sure,bence.

^ . evet .

bu arada sormayi unuttum - yayin suresi - tam olarak kac dk suruyor ?
1 saatlik bir formatsa , iki konuk icin guzel bir sure,bence.
EDHO, Gülümse Kaderine ve Zembilli'de oynamıştı aslında. Görmüş olabilirsin oralarda?

45 dakika sürüyor aşağı yukarı bölümler.

• Beğendim
Reactions: Dante
EDHO, Gülümse Kaderine ve ^Zembilli'de oynamıştı aslında. ^Görmüş olabilirsin oralarda?

45 dakika sürüyor aşağı yukarı bölümler.
^ zembilli bir iki bolum -ruhi sari- icin izlemistim. ^sima'yi hatirlayamadim malesef .

diger iki diziyi izlemedim .

sure olarak -muziksiz sarkisiz- 45 dakika fena degil .

tanim ; tanitimi begendim. programi izledikten sonra - unutmazsam belki bir yorum yazabilirim .

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
^ zembilli bir iki bolum -ruhi sari- icin izlemistim. ^sima'yi hatirlayamadim malesef .

diger iki diziyi izlemedim .

sure olarak -muziksiz sarkisiz- 45 dakika fena degil .

tanim ; tanitimi begendim. programi izledikten sonra - unutmazsam belki bir yorum yazabilirim .
Hatırlarsın belki şöyle. :A

• Güldürdün
Reactions: Dante
Hatırlarsın belki şöyle. :A

aahahahah
harika paylasim tskler emrecim .

^veteriner'in kopek den korkmasi - absurd olmus . :F:F

ben ,kendisinin oyunculugunu ve dogal replik diyalogunu begenmistim bu dizi de .

^ kizilcik serbeti uzun bir dizi yani bolum sayisi. suan baslamis bir dizi olsaydi ,duzenli izlerdim . . .
< > cunku ; evrim alasya , en begendigim aktrisler listem de ilk siralarda yer aliyor.
velhasil - yer aldigi bu ^diziyi izlemedigim icin de , elbette bir burukluk mevcut.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy