- Reaksiyon puanı
- 39,874
- Puanı
- 1,060
Numara yapma önce Mosi açıklamalıDosi de ben de anlamadığımıza göre açıkla bari 12.Adam![]()
Numara yapma önce Mosi açıklamalıDosi de ben de anlamadığımıza göre açıkla bari 12.Adam![]()
Önce benim devrelerimi yakmıştın ya sen onu diyorum.Neyi açıklayacağım? Yine devreleri yakma peşindesin@Bully
Neyi açıklayacağım? Yine devreleri yakma peşindesin@Bully
Dosi neyi açıklayacağını bilmiyor 12.Adam. Devrelerimizi yaktınÖnce benim devrelerimi yakmıştın ya sen onu diyorum.![]()
Sultanımızı daha fazla izleyeceğiz inşallah.![]()
Karadut.![]()
karadut bencede degeri bilinmeyen bir dizi oldu . selin turkmen'i ilk defa bu dizi de izleyip performansini etkileyici ve iyi bulmustum.Ah ah. Değeri bilinmeyen bir dizi oldu@Dosi
O da onların sorunu.Bunları anne ve babaları bile eldivenle sever be ne sevileni![]()
Önce benim devrelerimi yakmıştın ya sen onu diyorum.![]()
Ahahahahhaban olur o kdrDosi neyi açıklayacağını bilmiyor 12.Adam. Devrelerimizi yaktın![]()
muhabbet bekledigim gibi renkli olacaga benziyor. < kacirmazsam izlerim .
Bende TV yayınını kaçıracağım gibi, gece yayınınından izlemeye çalışacağım.muhabbet bekledigim gibi renkli olacaga benziyor. < kacirmazsam izlerim .
olmadi, youtube dan bakarim . <> sila nin konuk olarak son izledigim yayininda ;
enerjisi ve sempatikligi.
diger oyuncuyu ilk defa izleyecegim . ilk izlenim , muhabbeti keyifli gorunuyor.
^ . evet .Bende TV yayınını kaçıracağım gibi, gece yayınınından izlemeye çalışacağım.
Diğer oyuncudan kastın Yalçın Hafızoğlu mu? ^![]()
EDHO, Gülümse Kaderine ve Zembilli'de oynamıştı aslında. Görmüş olabilirsin oralarda?^ . evet .
bu arada sormayi unuttum - yayin suresi - tam olarak kac dk suruyor ?
1 saatlik bir formatsa , iki konuk icin guzel bir sure,bence.
Bu reytingler ile devam ederse kanal bitirmez kolay kolay.Sezon sonu umarım biter dizi.
^ zembilli bir iki bolum -ruhi sari- icin izlemistim. ^sima'yi hatirlayamadim malesef .EDHO, Gülümse Kaderine ve ^Zembilli'de oynamıştı aslında. ^Görmüş olabilirsin oralarda?
45 dakika sürüyor aşağı yukarı bölümler.
Hatırlarsın belki şöyle.^ zembilli bir iki bolum -ruhi sari- icin izlemistim. ^sima'yi hatirlayamadim malesef .
diger iki diziyi izlemedim .
sure olarak -muziksiz sarkisiz- 45 dakika fena degil .
tanim ; tanitimi begendim. programi izledikten sonra - unutmazsam belki bir yorum yazabilirim .
aahahahahHatırlarsın belki şöyle.