'Kızılcık Şerbeti'nde Yaprak Dökümü! | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,247
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1001428876.jpg

Show TV'nin Gold Film imzalı sevilen dizisi 'Kızılcık Şerbeti'nde yaprak dökümü!

Yönetmen koltuğuna Özgür Sevimli'nin oturduğu, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün paylaştığı dizide yaprak dökümü yaşanacak.

Dizi Doktoru'nda yer alan habere göre sezon başında planlanan hikaye ile birlikte Doğa (Sıla Türkoğlu), Mustafa (Emrah Altıntoprak), Işıl (Ece İrtem) ve Firaz (Batuhan Bozkurt Yüzgüleç) karakterleri diziye veda etmeye hazırlanıyor.

Kızılcık Şerbeti, yeni bölümüyle cuma 20.00'de Show TV 'de!

• Beğendim
Reactions: Angelica
Hepsi defolsun da Firaz ne alaka? Nursema kaçıncı kez kocasız kalacak. Gerçekten artık partner getirmeden sezon sonu edebinizle final yapın.

@Emre Ozansoy Aga kaynak belirt (Oya Doğan)
------

Bu dizinin Yalı Çapkını'ndan beter bir final yapacak olması şaşırtıyor 😂

Asıl Kızılcık Şerbeti kamera arkasında
------

Firaz ve Işılı gördüm de Doğa ve Mustafa ? Lan diziyi başlatan Doğa ve Fatih'in ilişkisi zaten oldu olacak Kıvılcım Ömer onlarıda cikardan Nilay ile Zülkarı izleyelim.Bitirin artık.

• Beğendim
Reactions: Mehmet Can
Doğa ve Mustafa’nın ayrılığından pek emin değilim.

Reyting düşüşü yaşandığında Işıl’a veda, Firaz’ında olaylarının açığa çıkma kozunu kullanırlar demiştim. İkisini aynı döneme denk getirecekler demekki.

Firaz ayrılıyorsa annesinin kalmasıda anlamsız. Büyük ihtimalle o da ayrılır.

Dizinin karşısına sağlam reytingli yapım gelince kaçtılar diye yorumladım.

• Aynen
Reactions: TenTen
Faruk Bey kendi açıklamış Sıla da cidden gidici. :D Artık düşer pat diye diyeceğim de senaristleri çok güçlü dizinin, göreceğiz. :D @serhatt

Sıla'yı yeni projelerde göreceğiz daha güzel.Şerbet onu harcayamadı.
Artık reyting sıralamasında Taşacak Bu Deniz ve özeti Arka Sokaklar ve özeti ilk 4 sırada yer alır şerboda 5.olur

• Beğendim
Reactions: Mehmet Can