Kızılcık Şerbeti'nde Kim Kimdir? | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,896
Reaksiyon puanı
57,082
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
FdzxoGjXEAARa3d

Show TV'nin Gold Film imzallı merakla beklenen yeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nin karakter detayları belli oldu.

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman'ın başrollerini paylaştığı dizi, doğruları aynı, yöntemleri farklı olan iki uç aile arasında kalan bir aşk hikayesini konu alıyor.

Kızılcık Şerbeti ilk bölümüyle cuma 20.00'de Show TV'de!

baris-kilic-500x500.png

Ömer Ünal (Barış Kılıç)
Ömer, Abdullah Ünal’ın kardeşidir. Ünal Şirketler Grubu’nun yurt dışı yatırımlarının başındadır. Ömer abisine göre daha iyi eğitim almış, yurt dışında okumuştur. Karısı Sema’yla, genç yaşta babasının zoruyla evlenmiş, bu evlilikten Metehan adında bir oğlu olmuştur. Ömer modern yaşama uzak kalmamıştır ve bazı konularda abisi gibi düşünmüyordur. Zaman içinde Sema ve Ömer arasındaki eğitim ve görüş ayrılıkları baş edilmez bir hal alır ve Ömer boşanmak istediğini söyler. Ömer yapı olarak, herkese karşı saygılı olan, iş hayatında adaletli olmayı ilke edilmiş, oğluna düşkün, iyi bir babadır. Aile fertlerine saygıda asla kusur etmeyeceği gibi, kendini de asla ezdirmez ve kimseden lafını esirgemez. Kıvılcım’la karşılaşması, onun için de hayatının sınavı olacaktır.
evrim-alasya-500x500.png

Kıvılcım Arslan (Evrim Alasya)
Kıvılcım, hakim bir baba ve ev hanımı bir annenin büyük kızları olarak dünyaya gelir. Babası Kıvılcım’ın üniversiteden mezun olmasını göremeden vefat edince, ailenin tüm sorumluluğu Kıvılcım’a kalır. Kıvılcım’ın annesi Sönmez fedakâr bir kadın olmasına rağmen pek sevgini gösteremeyen dominant bir kadındır. Çalışma hayatına, İstanbul’un en köklü ve iyi okullarından birinde lise müdürü olarak devam etmektedir. Meslek hayatındaki duruşu ve okuldaki disiplini sağlamasıyla nam salmıştır. Kıvılcım için hayat prensiplerden ibarettir. Oldukça düzenli, sistematik ve dakiktir. Kariyerinde yükseldikçe, mesleği onun kimliği olmuştur. Dolayısıyla, evinde de bir öğretmen gibidir. Doğa ve Çimen adında iki kız çocuğu sahibi olmuştur. Eşi Koray, zaman içinde Kıvılcım’ın otoritesinin boyunduruğunda olmaktan sıkılır ve boşanırlar. Kıvılcım, kendisini ailesine ve öğrencilerine adarken, hayatını kariyerinde yükselmek üzerine planlar. Çocukları için istediği tek şey ise, iyi eğitim almaları ve çalışıp kariyer sahibi olmalarıdır.
settar-tanriogen-500x500.png

Abdullah Ünal (Settar Tanrıöğen)
Abdullah, Ömer’in abisidir. Ömer ve Abdullah şirkette hisse olarak eşit olsalar da, ailevi yapılarında hiyerarşi olduğundan, ailenin en büyüğü ve söz sahibidir. İyi bir aile babası ve babacan bir adamdır. Eşine çocuklarına bağlı, başarılı bir adam olmasının yanında tam bir aile reisidir. Son söz onundur, saygı onun kırmızı çizgisidir. Herkesin fikrine saygı duyarken, kendininkine de duyulmasını bekler.
sila-turkoglu-500x500.png

Doğa Arslan (Sıla Türkoğlu)
Doğa, Kıvılcım’ın büyük kızıdır. Annesi gibi idealist ve çalışkandır. Annesinin müdür olduğu okuldan birincilikte mezun olmuş, dişçilik fakültesini tam burslu kazanmıştır. Annesinden herkes gibi o da çekinir. Annesi onun için çok kıymetlidir, onun üzülmesine asla razı olmadığından Fatih’le birlikteliğini önceleri gizler. Ama Fatih’e olan aşkı o kadar ağır basar ki, annesinin ne diyeceğini umursamadan onunla evlenir.
sibel-tascioglu-500x500.png

Pembe Ünal (Sibel Taşçcıoğlu)
Pembe, Abdullah’ın eşi ve üç çocuğunun annesidir. Abdullah’la görücü usulü evlenmiş ama ona aşık olmuştur. Pembe için hayat kocası ve çocuklarından ibarettir. Evlatlarından, mutluluğu için fedakarlık yapmaktan kaçınmaz. Yapıcı, güler yüzlü, titiz, tertipli bir kadındır.
dogukan-gungor-500x500.png

Fatih Ünal (Doğukan Güngör)
Fatih, Abdullah’ın en küçük oğlu ve babasının en kıymetlisidir. Saygılı, efendi bir kişiliktir. Abisi Mustafa’nın aksine iş konularında daha aktif ve akıllıdır. Doğa’ya aşık olup evlendiğinde, babasının onayını almak onun için önemlidir.
mujde-uzman-500x500.png

Alev Arslan (Müjde Uzman)
Kıvılcım’ın uçarı kız kardeşidir. Bir organizasyon firmasının sahibidir. Kıvılcım ne kadar ayakları yere basan biriyse, Alev bir o kadar hercaidir. Neşeli, eğlenceli, esprilidir. Hayata farklı pencereden bakan, birçok şeyi ciddiye almayan bir yapısı vardır. Ona göre her şey basittir. Sözünü esirgemez, aklına ilk geleni söyler.
Kızılcık Şerbeti, ilk bölümüyle cuma 20.00'de Show TV'de.
 
  • Harika
Reactions: Angelica

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,621
Reaksiyon puanı
62,944
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Muhafazakar ailedeki karakterler babacan, saygılı, efendi, güleryüzlü gibi sıfatlarla ekstra olarak tanımlanırken zengin ve "seküler" aile için böyle pozitif ifadeler kullanılmamış yapacağınız propagandayı seveyim. :):)