Kızılcık Şerbeti'nde Bomba Ayrılık! | Show TV

Ve aynısı oldu :A

İki taraftada evin hanımı zehirlenerek öldürüldü. Öldüren sonra evin hanımı oluyor. Bakalım bu kısım olacak mı.

Bari ölüm şeklini benzer yapmasalardı :A
Aşk ve Mavi’yi taklit etmişler @Yakamoz-Asi @Bully @serhatt @xemrexxx @ozmoturk

Refika’da aniden diziden ayrılmıştı :T

Tahminin tutmuş, helal olsun :A Aşk ve Mavi sektöre yön vermeye devam ediyor :A

• Harika
Reactions: Dosi
Tahminin tutmuş, helal olsun :A Aşk ve Mavi sektöre yön vermeye devam ediyor :A
Fragmandan anladığım kadarı ile otopsi bile yapılmamış. Diğer dizi gibi çok çok ilerde belli olur gib. Işılın sonu yaklaşınca.

Kadınla madem yolları ayırdınız bu kadar basit bir son yazılmasaydı. Beğenemedim bölümü.
Benim için dizi yeniden bitti :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Fragmandan anladığım kadarı ile otopsi bile yapılmamış. Diğer dizi gibi çok çok ilerde belli olur gib. Işılın sonu yaklaşınca.

Kadınla madem yolları ayırdınız bu kadar basit bir son yazılmasaydı. Beğenemedim bölümü.
Işıl'ın foyası hemen ortaya çıkmasın diye otopsi yapmamışlar demek :A Evet, bakalım onun sonu ne zaman gelecek :A

Kızılcık Şerbeti ile aranızda love-hate ilişkisi var :A Etkili bir fragmanla dizi senin için yeniden başlar bi ara :A

• Güldürdün

Biri bir anda zehirlenerek ölüyor ve otopsi yapılmıyor mu :A Düşer bu dizi hem tepki var hem de reytinglerin düşme zamanına geliyoruz:A

• Güldürdün
Biri bir anda zehirlenerek ölüyor ve otopsi yapılmıyor mu :A Düşer bu dizi hem tepki var hem de reytinglerin düşme zamanına geliyoruz:A
Bir kaç gün öncesinde kalp krizi oyunu yapılmıştı. Fragmanda yorgun kalbi dayanamadı gitti diye söyleniyor fragmanda. Yani evet otopsi yok :A doğal ölüm gibi sözde :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24

Nilay bu torpille hepsini gömecek gibi duruyor :A

Ölüm mü yazılacak acaba...

Göreceğiz, unutma. :Z

Tamam agam, kaybedeceksek sana kaybederiz no problem :)

KṢde taklitten hariç baṣka bir ṣey beklenmez zaten :A

Yasak Elma - Halit gibi merdivenden atmadılar hiç değilse :A

Işıl'ın foyası hemen ortaya çıkmasın diye otopsi yapmamışlar demek :A Evet, bakalım onun sonu ne zaman gelecek :A

Kızılcık Şerbeti ile aranızda love-hate ilişkisi var :A Etkili bir fragmanla dizi senin için yeniden başlar bi ara :A

Bir kaç gün öncesinde kalp krizi oyunu yapılmıştı. Fragmanda yorgun kalbi dayanamadı gitti diye söyleniyor fragmanda. Yani evet otopsi yok :A doğal ölüm gibi sözde :A
Eleştirenleri aşağılamış, kaos is loading:A

Forum İstatistikleri

Konular
173,805
Üyeler
8,497
Son Üye
ferif