'Kızılcık Şerbeti'nde Beklenen Oldu! Özge Özacar Diziye Veda Ediyor!

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
68,440
Puanı
1,060
1734713394568.png

Show TV'nin Gold Film imzalı sevilen dizisi 'Kızılcık Şerbeti'nde ayrılık var!

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ve Doğukan Güngör'ün başrolünde yer aldığı diziye Görkem karakterini canlandıran Özge Özacar gelecek hafta yayınlanacak olan 82. bölümle birlikte veda edecek.

"Kızılcık Şerbeti" yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de Show TV'de!

Kaynak: Sina Koloğlu

• Beğendim
Reactions: Dosi
Onlar konuk oyuncudur. Hikayeleri biter zamanla
Kaan ve Fırat hakkında yazmışım :A
Eğer rolleri ve senaryo tepki görürse şutlanırlar. Alev’in bile ayrıldığı bir dizide bunlar hayli hayli gider zamanla :A
Görkem hakkında da yanılmamışım. Hatta bu mesajın devamında sezon ortası veya sonu ayrılır demişim. Hepsini tutturmuşum :A @serhatt @Aserat @ozmoturk @xemrexxx @offensive @Bully
yalnız dikkatimi Görkem çekti. Uzak durmuş, sandalyeyede. Anlaşılan hikayesi bitecek zamanla ve onu kolayca silerler :A

Kaan ve Fırat hakkında yazmışım :A

Görkem hakkında da yanılmamışım. Hatta bu mesajın devamında sezon ortası veya sonu ayrılır demişim. Hepsini tutturmuşum :A @serhatt @Aserat @ozmoturk @xemrexxx @offensive @Bully
Öngörü deyince de sen. :A

Ecünnü defolup gidiyor kına yakacağım. :Z Öyle büyük yer kapladı ki dizide yaptıkları aşırı saçmaydı. Doğa'ya yazılması gereken senaryo buna yazıldı.

• Harika
Öngörü deyince de sen. :A

Ecünnü defolup gidiyor kına yakacağım. :Z Öyle büyük yer kapladı ki dizide yaptıkları aşırı saçmaydı. Doğa'ya yazılması gereken senaryo buna yazıldı.
Son haftalardır diziyi düzenli izliyorum. Bu hafta ve diğer hafta onun foyasının ortaya çıkmasını izleriz. Sonrasında hikaye nasıl ilerler bakacağız.
Asude hanım iyiydi. Onu yollamasalar bari :A Firaz faktörü ile devam edeceğini umuyorum.

• Beğendim
Reactions: serhatt
Son haftalardır diziyi düzenli izliyorum. Bu hafta ve diğer hafta onun foyasının ortaya çıkmasını izleriz. Sonrasında hikaye nasıl ilerler bakacağız.
Asude hanım iyiydi. Onu yollamasalar bari :A Firaz faktörü ile devam edeceğini umuyorum.
Yılbaşı öncesi iyi bölümler izlemeye başladık 2 haftadır. Neredeyse bu çıkışla tüm gereksizlerden kurtuluyoruz. Meri de gitse tam olacak. Resmen yeni sezon transferlerinin hepsi diziden çıktı sevilmeyince. :A

Asude'yi ben de sevdim Firaz ve ikisi kalsın da Görkem'in babası ve lüzumsuz abisi gitsin. :A

• Güldürdün
Özge Özacar son yılların en başarılı işinden nasıl böyle kolay ayrılıyor anlamadım, herhalde yeni işlerden teklif aldı :A

Gule gule sonunda doğayi Unallarin sabah kahvaltisinda gorecegiz 🤣
Yeni oyuncuya gerek yok zaten dizide olaylar tum oyuncular etrafinda dolaniyor yeni oyuncuya yazilan hikaye gereksiz

Konuyu açan kişi karakteri sevmiyor diye herkese yorup "beklenen oldu" yazılması ilginç olmuş özellikle de sosyal medyada Görkem'in gitmesini istemeyen yığınla izleyici varken. :A Sonradan girdiği dizide bu kadar büyük etki yaratmasında kendi oyunculuğunun payı yadsınamaz o yüzden önü bundan sonra daha da açık olacaktır.
------

Özge Özacar son yılların en başarılı işinden nasıl böyle kolay ayrılıyor anlamadım, herhalde yeni işlerden teklif aldı :A
Kendi ayrılmıyor senaristler gönderiyor biraz onlara da toz kondur. :A

Konuyu açan kişi karakteri sevmiyor diye herkese yorup "beklenen oldu" yazılması ilginç olmuş özellikle de sosyal medyada Görkem'in gitmesini istemeyen yığınla izleyici varken. :A Sonradan girdiği dizide bu kadar büyük etki yaratmasında kendi oyunculuğunun payı yadsınamaz o yüzden önü bundan sonra daha da açık olacaktır.
------

offff ne diyorsun, kadın kalacak olsa yapımla da arası iyiyse senaristler neden çıkarsın, belli ki kendisi itiraz etmedi yoksa kolay kolay ayrılmazdı :A

offff ne diyorsun, kadın kalacak olsa yapımla da arası iyiyse senaristler neden çıkarsın, belli ki kendisi itiraz etmedi yoksa kolay kolay ayrılmazdı :A
Yasak Elma'da dizinin ana erkek karakterini hiçbir sorun olmamasına rağmen tek bölümde öldürüp çıkaran kişiler yazıyor çünkü. :A Akıllarınca hikayeyi yenileyip eskisi gibi Doğa-Fatih ve çatışan iki aile eksenine sokmayı düşünüyorlar belli ki.

------

Ben bir Allah'ın kulu görmedim Görkem'i seven, ha sen bana kendince misilleme yapmak için herkesin nefret kustuğu bir karakteri güzelliyorsan o ayrı. :F

Ne oyunculuğu göstermiş ayol tamamen senaryonun etkisi. :A

• Beğendim
Reactions: offensive
Ben bir Allah'ın kulu görmedim Görkem'i seven, ha sen bana kendince misilleme yapmak için herkesin nefret kustuğu bir karakteri güzelliyorsan o ayrı. :F

Ne oyunculuğu göstermiş ayol tamamen senaryonun etkisi. :A
Kendini bu kadar önemli görmen. :F Twitter'da gördüğümü belirtiyorum sevmeyen de var ama kaos kattığı için sevenler ve gitmesini istemeyenler de var. Bu akşam yazılan yorumlarda da Özge'nin oyunculuğu konuşuluyor sen karşılaşmadıysan doğru yere bakmamışsın demektir. :A

Kendini bu kadar önemli görmen. :F Twitter'da gördüğümü belirtiyorum sevmeyen de var ama kaos kattığı için sevenler ve gitmesini istemeyenler de var. Bu akşam yazılan yorumlarda da Özge'nin oyunculuğu konuşuluyor sen karşılaşmadıysan doğru yere bakmamışsın demektir. :A
Önemli olduğum için olabilir mi? :Z

O karakterin yarattığı boş kaoslara herkesin karnı tok almayalım biz, gördüklerin sana kalsın kimse ilgilenmiyor gördüklerinle. :F

Hmmm Özge'nin oyunculuğunun(!) konuşulduğu yerde işim olmaz zaten. :A