'Kızılcık Şerbeti'nde Beklenen Oldu! Özge Özacar Diziye Veda Ediyor!

Neyse sen egonu göze sokmaya devam et ama konu ne olursa olsun haber başlıklarına öznel görüşler eklenemez elli yıllık forum kuralını keyfimize göre alaşağı etmeyelim.

Aaaa sayko Görkem'e bakın. 😱 Yer Gök Aşk'taki Bade'nin yaptığını yapıyor.

https://twitter.com/x/status/1870216453569311089
Dizi yavaş yavaş eskiye dönüyor gibi, Şebnem Bozoklu da çıkarsa tadından yenmez.
Nokta atışı, helal olsun
Özge Özacar son yılların en başarılı işinden nasıl böyle kolay ayrılıyor anlamadım, herhalde yeni işlerden teklif aldı
Gule gule sonunda doğayi Unallarin sabah kahvaltisinda gorecegiz 🤣
Yeni oyuncuya gerek yok zaten dizide olaylar tum oyuncular etrafinda dolaniyor yeni oyuncuya yazilan hikaye gereksiz
Didem & Damla & Ayşe üçlüsünü Hudutsuzdan çıkarıp Naz Elmas & Özge Özacar & Melisa Döngel üçlüsü ile değiştirip dizide Voltran'ı oluşturuyoruz. @Alemdar @ömer karataş ? Ne dersiniz?

Reactions: Bully and Dosi
Neyse sen egonu göze sokmaya devam et ama konu ne olursa olsun haber başlıklarına öznel görüşler eklenemez elli yıllık forum kuralını keyfimize göre alaşağı etmeyelim.
Ego değil gerçekler.

Yani şu yazdığına kendin inanıyor musun çok merak ediyorum? Böyle bir kural varsa o kuralı yaptığın sayısız öznel başlık ile kendin yıktın haberin yok.

------

Öyle kolay gitmeyeceği belliydi

Yangında o da ölmeli yoksa kurtuluş yok kendisininden
Ay o yangında ona bir şey olacağını sanmam. Nasıl bir sonu olacak merak ediyorum.

Reactions: Dosi
Haftaya son bölümüyse o zaman ya hapse ya mezara yada akıl hastanesine

Reactions: serhatt