'Kızılcık Şerbeti'nde İki Sürpriz Ayrılık Daha! | Show TV

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,607
Puanı
1,060
1732283683529.png

Show TV'nin Gold Film imzalı sevilen dizisi 'Kızılcık Şerbeti'nde sürpriz ayrılıklar tam gaz devam ediyor!

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ve Doğukan Güngör'ün başrolünde yer aldığı dizinin yeni sezon kadrosuna katılan Semra San(Cansu) ve Duygu Kocabıyık(Ezgi) diziye veda etmeye hazırlanıyor.

"Kızılcık Şerbeti" yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de Show TV'de!

Kaynak: TGRT Haber

Dizinin üçüncü sezonu sevilmedi, diziyi bitirebilirdiler aslında karakterleri göndermek yerine. :A
İşte diziyi bitirmemek için malamat olan senaryoyu düzeltmeye çalışıyorlar. Bende sevemedim bu sezonu ama izliyorum yine de, alışkanlık.

İşte diziyi bitirmemek için malamat olan senaryoyu düzeltmeye çalışıyorlar. Bende sevemedim bu sezonu ama izliyorum yine de, alışkanlık.
İlk sezonunu düzenli takip ediyordum ama geçen sezondan beri oturup bir bölümünün tamamını izlemişliğim yoktur. Para tatlı olunca tabii uzatmak daha iyi gelmiştir. :A

İlk sezonunu düzenli takip ediyordum ama geçen sezondan beri oturup bir bölümünün tamamını izlemişliğim yoktur. Para tatlı olunca tabii uzatmak daha iyi gelmiştir. :A
Klasik Türk dizileri işte. Tutan iş macun gibi uzatılır. :A Bende alışkanlıktan izliyorum, ilk sezonun tadını asla yakalayamazlar bu saatten sonra üzgünüm. :(

Forum İstatistikleri

Konular
172,170
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961