'Kızılcık Şerbeti' RTÜK Radarına Takıldı!

Bir Başkadır ve Bergen'i öve öve bitiremeyenlerin bu sahne üzerinden diziyi eleştirmesi tam bir ikiyüzlülük. "Gerçek hayat hikayelerinden uyarlama" olduğu iddiasındaki seri üretim dizilerin yanında Kızılcık Şerbeti gayet de ülkemizin gerçeklerini anlatıyor.

Keşke Müge Anlıyı izlesen de görsen Nur sema gibi kaç kadın balkon dan düşmedi atıldı diyerek geldi programa iddia deyipte insanı daha fazla sinirlendirmeyin

Keşke Müge Anlıyı izlesen de görsen Nur sema gibi kaç kadın balkon dan düşmedi atıldı diyerek geldi programa iddia deyipte insanı daha fazla sinirlendirmeyin
Yalnız Batuhan iddia derken diğer gerçek hayat hikayesi yazan dizileri kastetmiş ve Kızılcık Şerbeti'nin ülkenin gerçeklerini yansıttığını dile getirmiş. :A İnsanlara sallamadan önce yazılanları iki kere mi okusak acaba. :F

Yalnız Batuhan iddia derken diğer gerçek hayat hikayesi yazan dizileri kastetmiş ve Kızılcık Şerbeti'nin ülkenin gerçeklerini yansıttığını dile getirmiş. :A İnsanlara sallamadan önce yazılanları iki kere mi okusak acaba. :F

Okudum ve hepsi için dedim ayrıca benimle düzgün konuş sallama falan diye konuşamazsın

Bir de bunu gerçek hayat hikayesi vs diye savunuyorlar. Gerçek hayatta her türlü şey oluyor. Bunu dizilere mi koyuyoruz?

Adım Farah dizisinde de yine bir balkon sahnesi gördüm. Orada da istesem atardım vs diyorlardı. Gerçi onun kanal nedeniyle radara takılmayacağını sanmıyorum ama...

• Aynen
Reactions: Yakamoz-Asi