Senin beni eziklemenin uzayda mümkünü yok.Bu da Fatik düşkünü görkemi eziklediği sahneyi unutamıyor ; ben de hep seni eziklediğim sahneyi söylerdim haklı kadın
Senin beni eziklemenin uzayda mümkünü yok.Bu da Fatik düşkünü görkemi eziklediği sahneyi unutamıyor ; ben de hep seni eziklediğim sahneyi söylerdim haklı kadın
Bu oğlanı da sempatik göstermeye çalışıyorlar Nilay gibi torpilli galibaSenin beni eziklemenin uzayda mümkünü yok.![]()
İşine bak.Bu oğlanı da sempatik göstermeye çalışıyorlar Nilay gibi torpilli galiba
Arkadaşlarından beklediğin hediyelerİşine bak.
Sevsin. .ss
Senin muhtemel sonunSevsin. .ss
Anası olmasa on kere atılmıştı diziden.
geber kıskançlıktanAnası olmasa on kere atılmıştı diziden.![]()
Ne kıskançlığı ayol, Fatih'i kaçırdı burnunun dibindeki. Safoz bu da senin gibi.
Aklı varsa oğlanın arkadaşlarıyla azıcık. Vakit geçirir o zaman sen mortingenNe kıskançlığı ayol, Fatih'i kaçırdı burnunun dibindeki. Safoz bu da senin gibi.![]()
Sağdaki oğlan da benim olsun elti olalım bu ecünnü başıyla.Aklı varsa oğlanın arkadaşlarıyla azıcık. Vakit geçirir o zaman sen mortingen
Demek ki Alp oğlanı yetersiz gördü bazı konulardaSağdaki oğlan da benim olsun elti olalım bu ecünnü başıyla.![]()
Attan inip ……..
Aynı sendeki hadsizlikGeç bile kaldı.![]()
Bunun kafa rahatsızlığı seninki ile kapışır.Aynı sendeki hadsizliknursema ile doğayı da yedirecek anasına senaryoda artık bir tek @offensive izler