senaryoyu ben yazdım itiraf ediyorumNilay la ilgili olan
------
@xemrexxx erdin mi ne yaptın sen bir bedduan daha tuttu Mustafa Fatih ide vuruyor![]()
senaryoyu ben yazdım itiraf ediyorumNilay la ilgili olan
------
@xemrexxx erdin mi ne yaptın sen bir bedduan daha tuttu Mustafa Fatih ide vuruyor![]()
Yeni sezonda neler olacak peki 😂senaryoyu ben yazdım itiraf ediyorum![]()
Sen al çok meraklıysan.
Sen buna bakıyorsun Gökhan da olur benceSen al çok meraklıysan.![]()
Gökhan'ı donunda sallar bu.
eeee tabi donlarını da bilirsin fatikin, uzmanlık alanınGökhan'ı donunda sallar bu.![]()
Çatla.eeee tabi donlarını da bilirsin fatikin, uzmanlık alanın![]()
neyse sana da Nilay gibi bir son yazıyoruz; yönetim odasının balkonundan düşücen yere artık orada kim tuzak kurar sana sen tahmin etÇatla.![]()
Dikkat et de sen altında kalmayasın o balkonun.neyse sana da Nilay gibi bir son yazıyoruz; yönetim odasının balkonundan düşücen yere artık orada kim tuzak kurar sana sen tahmin et![]()
yönetimle işim yok bak ozanı bile kaçırdınızDikkat et de sen altında kalmayasın o balkonun.![]()
Admin kafa dinleyip gelecek, bize güvendiği için yani. Nanik sana.yönetimle işim yok bak ozanı bile kaçırdınız![]()
inş. içinizden biri Mustafa gibi dellenip herkesi öldürmez, o kadar güven veriyorsunuzAdmin kafa dinleyip gelecek, bize güvendiği için yani. Nanik sana.![]()
Emin ol herkesin tek öldürmek istediği isim sensin.inş. içinizden biri Mustafa gibi dellenip herkesi öldürmez, o kadar güven veriyorsunuz![]()
13 yıldır yapamadılar nanikEmin ol herkesin tek öldürmek istediği isim sensin.![]()
13. yıla özel işte hem de ben super mod olmuşken.
hayırlısı kısmet13. yıla özel işte hem de ben super mod olmuşken.![]()
kızzzz bak resmen iddialar doğru evrim gacısı - memeli barış ve torpilli Nilayı çağırmamış set çalışanları13. yıla özel işte hem de ben super mod olmuşken.![]()
İyi yapmışlar.kızzzz bak resmen iddialar doğru evrim gacısı - memeli barış ve torpilli Nilayı çağırmamış set çalışanları
Ayyy ne dayanıksız erkek bu da.ssİyi yapmışlar.![]()