46 yıllık hikayeyi anlatan bir dizi için az bile denebilirAz mı?
46 yıllık hikayeyi anlatan bir dizi için az bile denebilirAz mı?
Sela okunsun bir de Yasin…
Vay, efsane çift EnKay...
Nasıl bir gönderme yaptılar?
Bu bilinen birşeydi zaten
Eeee gerçek Fatih'imi buldum evde oturup şerbo izleyecek değilim.
Kim o direk söyle bari
10 yılda 3 farklı dizide aynı kadınlara yürümeleri /evelenmeleri paylaşımcılık denince onlar @MasacRE @Mr.At @Emre Ozansoy @Royal_Highness @ozmoturk @offensive @cookies @tekinRuyalarda mahv olur 😃 reytingleri ile 4 sezon Geliyoor 💥
------
Kraliceyide yeni dizide gorduk reytinglerde
Sönmez Teyze kızına bu kadar ağlamadı cidden. Oyuncu ile kötü ayrılınca basit senaryo, torpilli olunca da ağlamalı sahneler.10 yılda 3 farklı dizide aynı kadınlara yürümeleri paylaşımcılık denince onlar @MasacRE @Mr.At @Emre Ozansoy @Royal_Highness @ozmoturk @offensive @cookies @tekin
Sırada birbirlerine yürümeleri var.10 yılda 3 farklı dizide aynı kadınlara yürümeleri /evelenmeleri paylaşımcılık denince onlar @MasacRE @Mr.At @Emre Ozansoy @Royal_Highness @ozmoturk @offensive @cookies @tekin
Şerbet konusu çok uzadı Çapkini ne yapacaz onu konusun dun tecavuzde yapildi sarı erkek fatmaya😃 yine reyting 2 ne dusunuyor senaristi sirada kime tecavuz uygulayacaklar?Sönmez Teyze kızına bu kadar ağlamadı cidden. Oyuncu ile kötü ayrılınca basit senaryo, torpilli olunca da ağlamalı sahneler.
Benim mesajımda Yalı Çapkını ya da Zembilli'ye dair bir şey mi geçmişte oradan her ikisine de sallıyorsun?Şerbet konusu çok uzadı Çapkini ne yapacaz onu konusun dun tecavuzde yapildi sarı erkek fatmaya😃 yine reyting 2 ne dusunuyor senaristi sirada kime tecavuz uygulayacaklar?
Zembilli ne dusunuyor acaba 2 reytingle kac bolum dayanacak Şerbet karsisinda hangi kanal cumaya yem hazirliyor ? Onu konusun yahu geleni gideni söktü dizi onu konusun
Rakiplere sallamak görev hali aldı artık çünki batan işler konuşulmuyor 13 reyting 35share alan yapım parmaklanıyor çekemiyorsunuz başarıyı 🤣Benim mesajımda Yalı Çapkını ya da Zembilli'ye dair bir şey mi geçmişte oradan her ikisine de sallıyorsun?