Evrene enerji gönderdim, seni yine soğutacam inşallah dizidenDizi niye çok sıkıcı ilerliyor.
Görkemin ölüm sahnesi çok saçma yazılmış.
Ne umduk ne bulduk… @Bully senin imaların yüzünden mi oldu acaba
Dizi niye çok sıkıcı ilerliyor.
Görkemin ölüm sahnesi çok saçma yazılmış.
Ne umduk ne bulduk… @Bully senin imaların yüzünden mi oldu acaba
forumda biri de bundan yapıyor acaba kim @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @12.Adam @MasacREEvrene enerji gönderdim, seni yine soğutacam inşallah diziden
Yalı Çapkını da aşırı rezil ilerliyor
Onu bırakta dizide Ender Çelebi göndermesi yapıldı Ömer’e @serhatt @Bully
bıkmadılar efsaneden reyting devşirmekten .ss
Vay, efsane çift EnKay...
kızzz bu ne aynı sen forumu bırakınca forum üyeleri (gereksiz dram olmuş galiba )
en iyi yorum
Tam benlik sahneler işte bunlar bana bunlarla gel
Size yapacağım sürprizler sonrası Asıl Ben forumu bırakırsam daha çok böyle olursunuz:kızzz bu ne aynı sen forumu bırakınca forum üyeleri (gereksiz dram olmuş galiba )
Yine bulmaca ve gizem dolu cümlelerSize yapacağım sürprizler sonrası Asıl Ben forumu bırakırsam daha çok böyle olursunuz:
@Yakamoz-Asi @Bully
Size yapacağım sürprizler sonrası Asıl Ben forumu bırakırsam daha çok böyle olursunuz:
@Yakamoz-Asi @Bully
ben de @serhatt ın niye sesi çıkmıyor diyordum meğer o da yastaymış millete saydırıyormuş @Yakamoz-Asi @MasacRE @Angelica @Royal_Highness
Şimdi bu Yasak Elma aile ağacı gibi olacak:Tam benlik sahneler işte bunlar bana bunlarla gel
Leman kim, Ömer'in eski sevgilisi falan mı Youtube'da kavgaları çıkıyor.
Bunlar yine mi birleşti ne toksik çift Daha yeni boşanma sahnelerine denk gelmiştim sankiben de @serhatt ın niye sesi çıkmıyor diyordum meğer o da yastaymış millete saydırıyormuş @Yakamoz-Asi @MasacRE @Angelica @Royal_Highness
bu kızcağıza da yazık önce @Zeyno nunkiyle olmuş şimdi @serhatt ınkiyle , birleşip ortadan kaldırmasalar bari kızı bizim cadolozlar @Dosi @Angelica @Emre Ozansoy @Royal_Highness @MasacRE @Yakamoz-Asi @12.AdamBunlar yine mi birleşti ne toksik çift Daha yeni boşanma sahnelerine denk gelmiştim sanki
Benim devreler yandı, bana müsaadeŞimdi bu Yasak Elma aile ağacı gibi olacak:
Leman eski karısı (aslında ölen ikizinin eşiydi, kağıt üstü evlenmişti).
Ender Çelebi’den bahsedende Lemanın yeni kocası. Ömer’de bu adamın eski Karısı ile 2 kere evlenmişti şimdi 3. kez olma yolunda
@Yakamoz-Asi
Size yapacağım sürprizler sonrası Asıl Ben forumu bırakırsam daha çok böyle olursunuz:
@Yakamoz-Asi @Bully
forumdan gittikten 2 gün sonra dosimosi
bu kızcağıza da yazık önce @Zeyno nunkiyle olmuş şimdi @serhatt ınkiyle , birleşip ortadan kaldırmasalar bari kızı bizim cadolozlar @Dosi @Angelica @Emre Ozansoy @Royal_Highness @MasacRE @Yakamoz-Asi @12.Adam