Sen kendi kötülüğüne bak ayol.Aaaaa her hafta gençlere kötü örnek bu kadını izleyenlere Allah sabır versin
Seni ahlak polisi , nilayı narkotik basıyor ben napmışım 😱Sen kendi kötülüğüne bak ayol.
Ahlak polisi artı narkotiğin bastığı birinin bunu söylemesi acınası.Seni ahlak polisi , nilayı narkotik basıyor ben napmışım 😱
İspat etAhlak polisi artı narkotiğin bastığı birinin bunu söylemesi acınası.
Gün yüzü gibi ortada her şey ne ispatı.İspat et
Kaynak toton yani , uydur uydur ipe dizGün yüzü gibi ortada her şey ne ispatı.
Daha güvenilir bir kaynak görmedim kudurr.Kaynak toton yani , uydur uydur ipe diz
Role kendini kaptırınca senin gibi zengin herif düşkünü olmuşDaha güvenilir bir kaynak görmedim kudurr.
Akıllı kadın, herkes senin gibi safoz mu.Role kendini kaptırınca senin gibi zengin herif düşkünü olmuş
Fatih hareketli gece yaşamış galiba donuyla. GelmişSen kendi kötülüğüne bak ayol.
Adamın donu bile yakışıklı.Fatih hareketli gece yaşamış galiba donuyla. Gelmiş
Kız totosundan düşecek beAdamın donu bile yakışıklı.
Sanane.Kız totosundan düşecek be
Çatla.
Yasak elmayı sattın mı 😱Çatla.
Yoo başarımızın seni böylesine kudurtması çok hoşuma gidiyor.Yasak elmayı sattın mı 😱
Hangi başarı 😵 başarı = reytingse gönül dağı, kuruluş Osman vb. İle aynı kategoride demek ki bu diziYoo başarımızın seni böylesine kudurtması çok hoşuma gidiyor.
E zaten öyle.Hangi başarı 😵 başarı = reytingse gönül dağı, kuruluş Osman vb. İle aynı kategoride demek ki bu dizi