Sen kendi kötülüğüne bak ayol.Aaaaa her hafta gençlere kötü örnek bu kadını izleyenlere Allah sabır versin![]()
Seni ahlak polisi , nilayı narkotik basıyor ben napmışım 😱Sen kendi kötülüğüne bak ayol.![]()
Ahlak polisi artı narkotiğin bastığı birinin bunu söylemesi acınası.Seni ahlak polisi , nilayı narkotik basıyor ben napmışım 😱
İspat etAhlak polisi artı narkotiğin bastığı birinin bunu söylemesi acınası.![]()
Gün yüzü gibi ortada her şey ne ispatı.İspat et![]()
Kaynak toton yani , uydur uydur ipe dizGün yüzü gibi ortada her şey ne ispatı.![]()
Daha güvenilir bir kaynak görmedim kudurr.Kaynak toton yani , uydur uydur ipe diz![]()
Role kendini kaptırınca senin gibi zengin herif düşkünü olmuşDaha güvenilir bir kaynak görmedim kudurr.![]()
Akıllı kadın, herkes senin gibi safoz mu.Role kendini kaptırınca senin gibi zengin herif düşkünü olmuş
Fatih hareketli gece yaşamış galiba donuyla. GelmişSen kendi kötülüğüne bak ayol.![]()
Adamın donu bile yakışıklı.Fatih hareketli gece yaşamış galiba donuyla. Gelmiş
Kız totosundan düşecek beAdamın donu bile yakışıklı.![]()
Sanane.Kız totosundan düşecek be![]()
Çatla.
Yoo başarımızın seni böylesine kudurtması çok hoşuma gidiyor.Yasak elmayı sattın mı😱
Hangi başarı 😵 başarı = reytingse gönül dağı, kuruluş Osman vb. İle aynı kategoride demek ki bu diziYoo başarımızın seni böylesine kudurtması çok hoşuma gidiyor.![]()
![]()
E zaten öyle.Hangi başarı 😵 başarı = reytingse gönül dağı, kuruluş Osman vb. İle aynı kategoride demek ki bu dizi![]()