Emre Ozansoy
Moderatör
Çalı Yapkını'nı tahtından eden o ikili.
Ekli dosyayı görüntüle 120527
------
Kızılcık Şerbeti antiliğinin sebebi belli oldu.@Yakamoz-Asi
Olmamıṣı güneṣ gözlüğüne verdim
Kolonya olayı gerçekte yapanlar var ama araştır bak.Yemin olsun gıcıklığı kolonyadan kaptım baṣka sebebi yok.
Kolonya olayı gerçekte yapanlar var ama araştır bak.
Böyle sahneler çok garip aslında. Sanırsın yurt dışında yaşayıp örf adet gelenek din hakkında 0 bilgiye sahipler
Böyle sahneler çok garip aslında. Sanırsın yurt dışında yaşayıp örf adet gelenek din hakkında 0 bilgiye sahiplerburada doğup büyüyen gençler bile bu kadar uzak değiller ibadete
Kraliçemin laik atağı tuttu yine
Yok aslında çok güzel yansıtılıyor hem aşırı laik hem aşırı muhafazakar bir çevrede hayatımın bir bölümü geçtiği için bu karşılaştırmayı yapabiliyorum.Böyle sahneler çok garip aslında. Sanırsın yurt dışında yaşayıp örf adet gelenek din hakkında 0 bilgiye sahiplerburada doğup büyüyen gençler bile bu kadar uzak değiller ibadete
Bende sen gibiyim ama bizde öyle değilYok aslında çok güzel yansıtılıyor hem aşırı laik hem aşırı muhafazakar bir çevrede hayatımın bir bölümü geçtiği için bu karşılaştırmayı yapabiliyorum.Doğru yani anlatılanlar.
Nasıl abartı ? Ayrıştırma gibi mi?Bende sen gibiyim ama bizde öyle değilbir tık abartı var. Ayrı ülke ayrı dinden kişiler hissi veriliyor.
Doğa odaya girince nasıl da rahat bir nefes alıyor Nursema.Uzun zaman sonra birkaç dakika da olsa aşırı heyecana kapılmamı sağlayan sahneyi de şuraya bırakmazsam olmaz.Hatta az daha ileri sarma girişiminde bulunuyordum ama aklıma ileri saramayacağım geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?